کد خبر: 679676
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵
دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی حادثه تروریستی امروز صبح سراوان در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خبر داد.
فارس: محمدحسن آصفری دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حادثه تروریستی امروز صبح شهر مرزی سراوان گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس این حادثه تروریستی را در جلسه آتی خود بررسی و مورد پیگیری قرار خواهد داد.

وی افزود: پیش از این نیز کمیسیون امنیت ملی مجلس جلساتی را با حضور مقامات وزارت کشور در خصوص امنیت مناطق مرزی سراوان برگزار کرده و مقامات وزارت کشور گزارشات خود را در این ارتباط به کمیسیون ارائه کرده‌اند.

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: از وزارت امور خارجه می‌خواهیم تا تذکرات لازم در خصوص نفوذ تروریست‌ها به کشور از خاک پاکستان را به این کشور بدهد و البته ما خود از طریق امنیتی و سیاست خارجی این موضوع را مورد پیگیری قرار خواهیم داد.

آصفری خاطرنشان کرد: جریانات تروریستی باید از سرنوشت ریگی و برادرش درس بگیرند و بدانند که جمهوری اسلامی ایران برخوردی جدی خواهد کرد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اسلامی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۷
0
0
دستور انفجار در صنعا یمن و دستور حمله به سراوان همزمان از یک اتاق فکر پلید انگلیس و آمریکا و عربستان بر ضد ایران صادر شده است !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار