کد خبر: 675163
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۱
درهاي تيم ملي به روي سوپر ماريو باز است
آنتونيو کونته، سرمربي ايتاليا عنوان کرد که ماريو بالوتلي، مهاجم ليورپول مي‌تواند "با حرفه اي گري" دوباره به ترکيب آتزوري بازگردد.

به گزارش "ورزش سه"، بالوتلی در آخرین لیست اعلام شده توسط کونته برای مقدماتی یورو 2016، حضور نداشت و حالا سرمربی ایتالیا، عنوان کرد که او باید از خود حرفه ای گری نشان دهد تا دوباره به تیم بازگردد.

کونته در مصاحبه با کوریره دلو اسپورت گفت: " تعصبی روی ماریو ندارم. حضور هیچ کس را رد نمی‌کنم ولی از بازیکنانم انتظار دارم مثل حرفه ای ها رفتار کنند. اگر شما متمرکز نباشید، اگر تنها به خودتان فکر کنید و در زمین پرسه بزنید، پس برای من به اندازه کافی خوب نیستید. انتخاب من این بود که بالوتلی را دعوت نکنم و چرچی در این میان نقش مهمی داشت. از این به بعد خواهیم دید که چه بازیکنانی بازی خواهند کرد، چگونه بازی خواهند کرد و رفتار آنها داخل و خارج زمین چگونه خواهد بود."


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار