دکتر علی دل پیشه افزود: امنیت و آسایش موجود در جامعه کنونی مدیون زحمات و تلاشهای رزمندگان، شهدا و ایثارگرانی است که در دوران هشت سال دفاع مقدس در جبهههای حق علیه باطل حضور پیدا کردند و این اقتدار را برای ما به ارمغان آوردند.
وی در ادامه تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا تفکر شهدا در میان نسل جوان و آیندهسازان کشور به خوبی ترویج شود تا زمینه صیانت و احیا این اندیشه به خوبی فراهم شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطر نشان کرد: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی در استان تنها دستگاهی است که مفتخر است بالاترین میزان حضور ایثارگران رادرسیستم اداری داراباشد و همواره این موضوع یک افتخار بزرگ برای این دستگاه اجرایی بوده است.
وی با بیان اینکه تکریم ایثارگران وظیفه ای همگانی است، بیان داشت: وظیفه داریم که از ظرفیت های قانونی برای ارائه خدمت به ایثارگران شاغل در دانشگاه و مرتفع ساختن مشکلات و چالش های فراروی این عزیزان استفاده کنیم.
در ادامه نیز آقای "عبدی "محقق، مدرس و کارشناس مسئول طبقه بندی مشاغل دانشگاه، پیرامون سرفصل های قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، استفساریه تبصره 3 ماده 9 قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان انقلاب اسلامی، مباحث کارشناسی ضوابط و مقررات اداری و گشایش تشکیلاتی را برای اعضاء تشریح کرد.