در آستانه هفته دفاع مقدس دومین یادواره 48 شهید آماد و پشتیبانی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در حسینیه ثارالله اردبیل برگزار شد. 
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، جلیل جعفری بنه خلخال در دیدار با جمعی از قهرمانان ورزشی در خلخال اظهار کرد: افتخارآفرینی تیم ملی کشتی فرنگی با مربیگری احد پازاج و رامین امیرساسان قابل تقدیر است.
وی گفت: حضور با اقتدار و افتخارآمیز ورزشکاران کشورمان در مسابقات معتبر جهانی غرورانگیز است که موجب شد جهانیان بار دیگر به توانمندیها و شایستگیهای ورزشکاران ایران اسلامی پی ببرد.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تبریک این موفقیتها به رهبر فرزانه انقلاب و مردم غیرتمند و همیشه سرفراز ایران اسلامی ادامه داد: کشتی فرنگی در حالی برای اولین بار قهرمان جهان شد که هدایت این تیم را بزرگانی از استان اردبیل بر عهده داشت و این امر نقش فرزندان شایسته این استان در افتخارآفرینیهای مختلف را نشان میدهد و افرادی چون احد پازاج و دکتر رامین امیرساسان در هدایت این تیم نقشآفرینی کردند و برای اولین بار کشورمان را به مقام قهرمانی جهان رساندند.
رئیس فراکسیون رفاه و تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: همزمان با دستیابی ایران اسلامی به مقام قهرمانی جهانی کشتی فرنگی، درخشش والیبالیستهای بسیار توانمند نیز ارزشمند است و ورزشکاران دیگر کشورهای جهان مقهور نمایش دلپذیر و غرورآفرین فرزندان ایران اسلامی شده و موجب بالندگی و نشاط مردم کشورمان شده است.
جعفری بنه خلخال تصریح کرد: در کنار این موفقیتها ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که شیوه برکناری یکی از بزرگان ورزش کشور که برای ورزش فوتبال و تیم ملی فوتبال افتخارات بزرگی بدست آورده از تیم فوتبال پرسپولیس مناسب نبود.
وی ادامه داد: علی دایی شایسته چنین برخوردهایی نیست و برکناری و تعویض مربی در جهان فوتبال یک عرف است ولی در این میان نباید سوابق و خدمات علی دایی به فوتبال کشور نادیده گرفته میشد و همچنین در امر جایگزینی مربی دیگر ظرافتهای لازم هم لحاظ میشد.
انتهای پیام/