به گزارش پايگاه خبري پليس ، در پي وصول شکايت صاحب مغازه يك پيتزا فروشي در اصفهان عليه يکي از صندوقداران خود مبني بر سرقت وجوه نقد از داخل مغازه رسيدگي به موضوع در دستور کار کارآگاهان پايگاه شرق پليس آگاهي استان اصفهان قرار گرفت.
تحقيق پليس در مراحل اوليه از متهم
بلافاصله پرونده تحت بررسي ماموران قرار گرفت و متهم كه صندوقدار شاكي بوده به پليس آگاهي احضار كه در بازجويي ها هرگونه بزه انتسابي به خود را رد نمود و بيان داشت كه در پايان ساعت کار فيش هاي صادره حاصل از فروش پيتزا را به همراه مبلغ فروش تحويل سوپر وايزر کرده ام.
اظهارات شاكي
در ادامه صاحب مغازه كه اظهارات صندوقدار خود را قبول نداشت، به ماموران پليس گفت: پس از اخراج اين صندوق دار، صندوق دار ديگري استخدام كردم که درآمد پيتزا فروشي ام روزانه به صورت ميانگين حدود400هزار تومان افزايش پيدا كرد.
كشف توسط پليس
سرهنگ خسروي رئيس پليس آگاهي استان اصفهان با اعلام كشف سرقت از اين مغازه در گفتگو با اين پايگاه گفت: ماموران تحقيقات تخصصي خود را براي كشف جرم آغاز كردند كه در نهايت با بازديد از محل و بررسي مدارك بدست آمده مشخص شد روزانه مقاديري وجوه نقد به صورت ماهرانه ازمغازه خارج مي شده است.
وي ادامه داد:با بررسي دقيق مشخص شد متهم در چند ماه اخير با شگرد خاص روزانه حدود 300 تا 400 هزار تومان مجموعا حدود يک ميليارد ريال وجه نقد از مغازه سرقت كرده و با پس اندازي که از قبل داشته اقدام به خريد يک قطعه زمين نموده است.