کد خبر: 670462
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
رئیس جهاد کشاورزی خوزستان از افزایش 21 درصدی صادرات محصولات کشاورزی خوزستان در مقایسه سال 92 با 91 خبر داد.

کیخسرو چنگلوایی گفت: خوزستان با تولید ۱۴٫۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در سال زراعی جاری مقام اول تولیدات زراعی را به دست آورده است که در رأس آن‌ها گندم قرار دارد.وی با اشاره به اینکه امسال حدود یک میلیون و ۳۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است که در مقام اول کشوری قرار دارد گفت: امسال نسبت به سال گذشته ۴۳ درصد افزایش خرید رسمی گندم داشته‌ایم و بخشی از گندم توسط بخش خصوصی، ۶۰ هزار تن به صورت بذری، ۷۰ هزار تن خود مصرف به عنوان بذر کشاورزی و بخشی هم خود مصرفی روستاییان برای تهیه نان بوده است که با احتساب آن‌ها بالای یک میلیون و ۵۴۰ هزار تن گندم در خوزستان تولید شده است.

چنگلوایی با بیان اینکه در ارتباط با سرمایه گذاری و جذب تسهیلات بانکی کارهای خوبی انجام شده است ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال از محل خط اعتباری مکانیزاسیون برای تراکتور، کمباین و ادوات کشارزی و همچنین ۱۲۸ میلیارد تومان کمک‌های فنی و اعتباری داشتیم که بخشی به عنوان بلاعوض و بخش دیگر به عنوان یارانه سود برای تولید بذر، دامپروری،نهاده‌های دامی و صنایع تبدیلی و تکمیلی مصرف شده است.

وی اضافه کرد : با تلاش دامداران و برنامه ریزی و پیگیری‌های صورت گرفته تولید گوشت قرمز در استان به موازنه مثبت رسیده است و باید تلاش بیشتری صورت گیرد تا کسری‌های استان جبران شود زیرا موازنه مثبت به معنای اینکه پرونده تولید را ببندیم نیست بلکه باید به دنبال تولید برای صادرات به استان‌های دیگر و خارج از کشور باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار