کد خبر: 670129
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج از آغاز به کار باشگاه طبیعت در این کلانشهر خبر داد و گفت: شهروندان علاقمند به عضویت در این باشگاه به سومین نمایشگاه گل و گیاه مراجعه کنند.

عباس زارع با اعلام این خبر اظهار داشت: باشگاه طبیعت نهادی است مردمی در جهت حمایت از فضای سبز شهری که هدف اصلی آن مشارکت شهروندان در راستای بهبود محیط زیست شهر کرج و حومه می باشد.

وی افزود: این باشگاه با رویکردی سازنده به عنوان متولی حفاظت و توسعه فضای سبز شهری ضمن مشارکت طلبی شهروندان در امور آموزشی – ترویجی و نظارتی فضای سبز، نسبت به نیازسنجی و جمع آوری نقطه نظرات آنها در حوزه مرتبط گام خواهد برداشت.

این مسئول عنوان کرد: این نهاد تلاش خواهد کرد تا کلیه امکانات مادی و معنوی شهر و دستگاه های موثر را در جهت بهبود محیط طبیعی شهر کرج بسیج کند.

زارع ادامه داد: برگزاری نشستهای متعدد اطلاع رسانی در حوزه مشکلات و محدودیتها، ارائه ظرفیتها و نقاط ضعف و قوت به مسئولین شهری در حوزه های فضای سبز توسط شهروندان عضو این باشگاه، تعامل ویژه شهروندان و مدیران شهری در حوزه فضای سبز، برگزاری دوره های آموزشی شهروندی، انجام فعالیتهای جمعی ترویجی و فرهنگی، ترویج فرهنگ هر شهروند یک ناظر فضای سبز از رئوس برنامه های این باشگاه می باشد که در قالب گروه برنامه های آموزشی – ترویجی و نظارتی اجرا خواهند شد.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج یادآور شد: در این زمینه علاقمندان می توانند جهت عضویت در این باشگاه در روزهای برپایی نمایشگاه به غرفه های مربوطه مراجعه کرده و ضمن تکمیل فرم های ثبت نام با برنامه های تکمیلی باشگاه، منشور اخلاقی و مرام نامه تهیه شده آشنا شده و اطلاع یابند.

لازم به ذکر است که سومین نمایشگاه گل و گیاه کرج از 16 الی 20 شهریورماه جاری از ساعت 10 الی 21 در محل باغ گلهای پارک شهید چمران برگزار خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار