کد خبر: 668787
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۵
وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت تمهيدات خاصي را براي وضعيت كشت گندم در طول سال جاري انديشيده و با توجه به شرايط موجود در سال آينده نيازي به واردات گندم نداشته و شايد مقدار واردات كم و ناچيز باشد.
به گزارش ايسنا محمدرضا نعمت‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه حمايت از توليدات داخلي روند افزايشي دارد تا به اين واسطه بتوانيم به دستاوردهاي بهتر و توفيقات بيشتر دست يابيم، افزود: دولت تمهيدات خاصي را براي وضعيت كشت گندم در طول سال جاري انديشيده و با توجه به شرايط موجود در سال آينده نيازي به واردات گندم نداشته و شايد مقدار واردات كم و ناچيز باشد.
وي با بيان اينكه در سال زراعي جاري با كم آبي جدي مواجه بوديم، افزود: با توجه به تمهيدات انديشيده شده، توليد گندم در كشور رشد 50‌درصدي داشته و در كنار اين امر مهم، خريد گندم از كشاورزان نيز بيش از 50 درصد رشد داشته است.
وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اينكه تعيين به موقع قيمت خريد گندم در داخل توسط دولت و تلاش كشاورزان در كشت گندم از جمله دلايل رشد توليد گندم بود، ادامه داد: با برنامه ريزي‌هاي صورت گرفته شده، اجازه واردات محصولاتي چون برنج و گندم در فصل برداشت را نمي‌دهيم، اين در شرايطي است كه برنج بيشترين سهم را در واردات محصولات كشاورزي دارد لذا بايد با مديريت صحيح در عرصه مصرف و حمايت از توليد داخلي واردات اين محصول را كاهش دهيم.
وي با اشاره به اينكه هم اكنون نيازمند سالانه 300 هزار تن برنج در كشور هستيم، اذعان داشت: اگر حمايت از توليد داخل به خوبي انجام شود نيازي به خريد برنج خارجي نبوده و مي‌توانيم جلوي واردات آن را بگيريم. نعمت زاده خاطرنشان كرد:براساس قانون تنها راه جلوگيري از واردات بهره‌گيري از ابزاري به نام تعرفه واردات است، اما وزارت جهاد كشاورزي مي‌تواند از راه‌هايي مانند ثبت سفارش در زمان‌هاي معين اين امر را كنترل كند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار