
به دليل پايين بودن قدرت خريد مردم 400 تا 500 هزار واحد مسكوني در شهر تهران خالي مانده است.
احمدرضا سرحدي كارشناس مسكن در گفتوگو با ايسنا درباره اختصاص وام 80 ميليون توماني خريد خانه اظهار كرد: پرداخت اين قبيل وامها قطعاً باعث تورم در بازار ميشود ولي با توجه به اينكه در حال حاضر بازار مسكن در ركود به سر ميبرد ميتواند اين بخش را از ركود درآورد و رونق را به ميزان خريد و فروشها بازگرداند.
وي با بيان اينكه ممكن است با اعلام اين سياستها تحركي در بازار مسكن پيش بيايد، تصريح كرد: مسئولان با اعلام چنين طرحهايي ميخواهند شوك به بازار وارد كنند در صورتي كه با توجه به ميزان اعتبارات بانكي پرداخت اين ميزان وام امكانپذير نيست. اين كارشناس مسكن در ادامه درباره وضعيت بازار مسكن اظهار كرد: در حال حاضر بازار راكد و ساكت است و خريد و فروش انجام نميشود. سرحدي با اشاره به اينكه سياست صبر و انتظار همچنان باقي است، تصريح كرد: عرضه چندين برابر تقاضا همچنان در بازار مسكن وجود دارد بهطوري كه تقاضاها مؤثر نيست چون قيمتها بالاست و امكان خريد براي مردم وجود ندارد. اين كارشناس مسكن تأكيد كرد: ساختمانهاي زيادي ساخته شدهاند كه تعدادشان در شهر تهران بيش از 400 تا 500 هزار واحد است و اگر شرايط اقتصادي و سياستهاي كلان تغييري نكند، اين ركود در بازار باقي ميماند.
وي خاطرنشان كرد: اگر تحول بزرگي در پي به توافق رسيدن مذاكرات ژنو و افزايش سرمايههاي ايراني اتفاق بيفتد ميتوان بازگشت رونق به اين بازار را متصور شد درغير اين صورت بازار به همين منوال پيش خواهد رفت.