معاون وزير جهاد كشاورزي گفت: بنا به دستور رئيسجمهور و با مساعدت بانك مركزي و وزارت اقتصاد، نرخ سود تسهيلات بخش كشاورزي از امروز ۱۷ درصد شد.
عبدالمهدي بخشنده، معاون امور برنامهريزي و اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي اظهار داشت: با پيگيريهاي ويژه وزير جهاد كشاورزي به منظور كاهش نرخ تسهيلات بخش كشاورزي - كه قبلاً 22 درصد تعيين شده بود- و با دستور و پشتيباني دكتر روحاني رئيسجمهوري و همراهي و مساعدت دبيركل بانك مركزي و وزير اقتصادي و دارايي از امروز نرخ تسهيلات بخش كشاورزي شامل تمامي فعاليتهاي حوزههاي زراعت، باغداري، دام و طيور، شيلات و آبزيان، مكانيزاسيون، عمليات زيربنايي آب و خاك و سيستمهاي آبياري تحت فشار معادل 17 درصد تعيين و به بانك كشاورزي براي اجرا ابلاغ شد.
به گزارش روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي، دكتر بخشنده اظهار اميدواري كرد: با تلاش مجدانه مديران و همكاران ما در بانك كشاورزي و ساير بانكهاي كشور و در آغاز فصل كشت پاييزه هرچه سريعتر پروندههاي پرداخت تسهيلات كه به خاطر تعيين نرخ قطعي تسهيلات معطل مانده بود از امروز با نرخ جديد سود اعلام شده به اجرا درآيد.
وي اعلام كرد: نرخ تضميني خريد محصولات باغي در كميسيون اقتصاد هيئت دولت به تصويب رسيده است و اميدواريم تا هفته آينده اين نرخها توسط دولت تنفيذ و ابلاغ شود. بخشنده همچنين در ارتباط با تعيين نرخ جديد خريد تضميني محصولات زراعي مانند گندم، جو، ذرت، دانههاي روغني و ساير محصولات اعلام كرد: نرخهاي پيشنهادي وزارت جهاد كشاورزي در اواخر ماه گذشته براي بررسي و تصويب به دولت پيشنهاد شده است كه اميدواريم هيئت دولت در اسرع وقت و قبل از شروع كشتهاي پاييزه نرخهاي جديد را تصويب و ابلاغ كند.