
رئيس هيئت مديره و مديرعامل شركت مادر تخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايهگذاري در بخش كشاورزي گفت: دو مبلغ ۵۵ و ۸ ميليارد توماني از محل فروش شركت مهندسي آب و خاك و همچنين از محل ۳۰ ميليارد تومان رديف تملكي روز گذشته به صندوق واريز شد.
به گزارش «جوان»، سيدعبدالكريم رضوي اردكاني مديرعامل صندوق حمايت از توسعه سرمايهگذاري در بخش كشاورزي روز گذشته در جمع خبرنگاران گفت: از سال 83 تاكنون 84 صندوق غيردولتي در بخش كشاورزي تأسيس شده است و مجموع تسهيلات پرداختي صندوقهاي غيردولتي حمايت از توسعه بخش كشاورزي به سهامداران از ابتداي تشكيل تا پايان تيرماه سال 93 بيش از 31 هزار ميليارد ريال بوده است.
رضوي افزود: مجموع تسهيلات پرداختي صندوقهاي غيردولتي به سهامداران از ابتداي تشكيل تا پايان تيرماه سال 93 در مجموع 31 هزار و 141 ميليارد بوده كه از اين ميزان نزديك به 90 درصد تسهيلات قرضالحسنه با نرخ كارمزد حداكثر 4 درصد از محل منابع داخلي صندوقها و شركت مادر تخصصي تأمين شده است.
وي اظهار داشت: در عملكرد يكساله دولت يازدهم مجموع تسهيلات پرداختي بالغ بر 9هزار و 760 ميليارد ريال بوده كه در مقايسه با مدت مشابه سال 91 در حدود 40 درصد رشد داشته است.
تخصيص 3 هزار ميليارد ريال براي تأمين نهادههاي كشاورزي
رئيس هيئت مديره و مديرعامل شركت مادرتخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايهگذاري در بخش كشاورزي همچنين به حمايت مالي و اعتباري صندوقهاي غيردولتي براي تأمين نهادههاي مورد نياز توليدكنندگان اشاره كرد و گفت: از ابتداي امسال تا پايان تيرماه در مجموع 2 هزار و 963 ميليارد ريال براي تأمين نهادههاي دامي، زراعي، باغي و ساير نهادههاي مورد نياز بهرهبرداران و توليدكنندگان عضو اين صندوقها ارائه شده است. رضوي اردكاني با بيان اينكه در سال گذشته پرداخت بالغ بر 163 ميليارد ريال تسهيلات در راستاي سياستهاي تكميل زنجيره توليد در 9 استان بابت حمايت از توليد بذر گواهي شده اقدام شده، اظهار داشت: در سال 92 نيز در راستاي حمايت از زنجيره توليد حمايت از گوشت قرمز عشاير فعاليتهاي اثربخشي صورت گرفت كه طي آن با پرداخت تسهيلات 173 ميليارد ريالي براي تأمين دام و تأمين علوفه و هزينههاي جاري پرواربندي براي دو دوره در سال اين كار در پنج استان رونق گرفت.
وي افزود: همچنين با پرداخت تسهيلات 114 ميلياردي در پنج استان بابت تأمين كود شيميايي مورد نياز و توزيع بين كشاورزان منطقه حمايت شد و اين امر بيانگر روند رشد قابل توجه توسعه تكميل زنجيره توليد در بخش كشاورزي است.
ساختمان شيشهاي به پول تبديل نشد
رضوي اردكاني در ادامه اين نشست در پاسخ به سؤالي در مورد اينكه آيا از محل فروش ساختمان شيشهاي وزارت جهاد مبلغي به صندوق واريز شده است، گفت: قرار نشد سؤال سخت بپرسيد، آن ساختمان هنوز به پول تبديل نشده است كه بخشي را به ما بدهند و به همين دليل وجهي هنوز به صندوق واريز نشده است.
وي همچنين از واريز دو وجه به صندوق خبر داد و اظهارداشت: ديروز از محل فروش شركت مهندسي آب و خاك، 55 ميليارد تومان به صندوق واريز شده است كه در اصل از محل فروش اين شركت 300 ميليارد تومان به شركت مادرتخصصي صندوق حمايت از توسعه سرمايهگذاري در بخش كشاورزي تعلق ميگيرد كه قسط اول آن را به مبلغ 55ميليارد تومان دريافت كرديم.
وي همچنين از واريز 8 ميليارد تومان ديگر از 30 ميليارد تومان رديف تملكي براساس قانون خبرداد و گفت: امروز علاوه بر مبلغ 55 ميليارد تومان حاصل از فروش شركت مهندسي آب و خاك، يك مبلغ 8 ميليارد توماني ديگر به صندوق واريز شد.