وزير بهداشت در حاشيه بازديد از مركز درماني كودكان كار گفت: شيوع ايدز در بين كودكان كار معتاد 45 برابر كل جامعه است. وزارت بهداشت آماده همه نوع كمك به اين كودكان است اما از خيرين نيز انتظار همكاري داريم.
حسن قاضيزادههاشمي همزمان با سالروز شهادت مولاي متقيان از خانه درمان كودكان كار وابسته به مؤسسه خيريه امام علي (ع) در خيابان آذربايجان تهران كه يك خانه كوچك 50 متري است، ديدن كرد.
وزير بهداشت در حاشيه اين ديدار درباره ميزان شيوع ايدز در بين كودكان كار به فارس گفت: متأسفانه آمار تعداد كل كودكان كار را در اختيار نداريم اما بر اساس برآوردي كه در يك تحقيق داشتهايم، ميزان شيوع ابتلا به ويروس ايدز در بين كودكان كار معتاد 45 برابر كل جامعه است كه آمار بسيار بالا و نگرانكنندهاي است.
وي ادامه داد: با توجه به اين مسئله وزارت بهداشت در جريان اين ديدار به مسئولان سازمان خيريه مردمي حامي كودكان كار اعلام كرد كه آماده است براي شناسايي و حمايت از اين كودكان، درمان آنها و تأمين امكانات و ارائه خدمات بهداشتي و درماني به آنها كمك كند.
وزير بهداشت گفت: كودكان كار متأسفانه با آسيبهاي زيادي مواجه هستند، شيوع سوءتغذيه در بين آنها بالاست، شيوع ايدز و بيماريهاي عفوني نيز در بين آنان نگرانكننده است. ما بايد اول از همه اين كودكان را شناسايي كنيم و بعد بتوانيم خدمات مناسبي به آنها ارائه كنيم. وي گفت: با توجه به شيوع بالاي اعتياد در بين كودكان كار از مسئولان وزارت كشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر هم براي ساماندهي اين مسئله انتظار همكاري داريم. خانه درمان كودكان كار يك خانه كوچك و محقر در خيابان آذربايجان تهران تقاطع قصرالدشت است كه امكانات بسياري كمي براي رسيدگي به بهداشت و درمان اين كودكان دارد.