کد خبر: 656105
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶
دبير جشنواره فيلم كودك و نوجوان عنوان كرد
دبير بيست و هشتمين جشنواره بين‌المللي فيلم كودك و نوجوان ايران خواستار ايجاد سينماهايي متناسب با كودكان شد و از وضعيت فعلي سالن‌هاي سينما گلايه كرد.
محمدصادق عابديني

به گزارش«جوان»، مهدي مسعود شاهي كه در نشست خبري جشنواره فيلم كودك سخن مي‌گفت، با بيان اينكه يكي از مشكلات سينماي كودك در ايران وجود نداشتن سالن‌هاي مناسب براي كودكان است، اظهار داشت: بايد با همكاري نهادهاي ديگر به اين نقطه برسيم كه سالن‌هاي سينماي مختص كودكان ايجاد كنيم كه محيط سينما، امكانات و نوع چيدمان صندلي براي كودكان مناسب باشد. مسعود شاهي افزود: هر وقت صحبت از سينماي كودك مي‌شود بحث فروش نرفتن فيلم‌ها هم پيش مي‌آيد كه يكي از دلايل آن در تناسب نداشتن سالن‌هاي سينمايي است. دبير بيست و هشتمين جشنواره فيلم كودك با اشاره به ظرفيت‌هاي موجود سينماي كودك در كشورمان بيان داشت: آموزش و پرورش به طور طبيعي 4، 5 ميليون مخاطب سينماي كودك دارد كه بايد از آنها استفاده كرد. وي گفت: بايد براي مديريت سينماي كودك ارزش بيشتري قائل شويم و سعي كنيم كه با انتقال ارزش‌هاي كنوني، ارزش‌هاي جديدي را جذب كنيم. مسعود شاهي همچنين از ايجاد پروتكل مشتركي ميان جشنواره و آموزش و پرورش خبر داد كه در آن از مرحله نگارش فيلمنامه سينماي كودك تا اكران آن با تعامل آموزش و پرورش انجام خواهد شد. مسعود شاهي در ادامه با اشاره به بخش‌هاي جنبي در نظر گرفته شده براي اين دوره از جشنواره فيلم كودك گفت: با تأكيدي كه بر سينماي قصه‌گو داريم، كارگاه و مسابقه قصه‌نويسي در بخش جنبي جشنواره برگزار مي‌شود كه در دو بخش قصه‌نويسان بزرگسال و كودك برگزار مي‌شود، همچنين جشنواره قصه‌نويسي از طرف اصفهان برگزار مي‌شود كه بر اساس قصه‌هاي آن 50 فيلم كوتاه پيرامون شهر اصفهان و جاذبه‌هاي آن توليد مي‌شود.

دبير جشنواره كودك، زمان برگزاري جشنواره را از 11 الي 14 مهر ماه اعلام كرد و گفت امسال به دليل اينكه در اصفهان جشنواره ديگري برگزار مي‌شود و تداخلي كه پيش مي‌آمد، زمان جشنواره را كوتاه‌تر از قبل كرديم. وي اذعان كرد: با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته تلاش شده است تمامي برنامه‌هاي جشنواره در روز‌هاي پيش‌بيني شده به انجام برسد. مسعود شاهي همچنين از مشاركت فارابي در توليد 12 فيلم كودك خبر داد و گفت: امسال هيچ فيلمي را سفارش نداده‌ايم و تنها با مشاركت آن هم زير 50 درصد در فيلم‌ها شريك شده‌ايم و در هفته آينده چند فيلم ديگر نيز به اين ليست اضافه مي‌شوند. قائم مقام فارابي همچنين از پرداخت وام فارابي به 12 فيلم ديگر خبر داد و گفت: چند فيلم ديگر نيز در هفته آينده تكليفشان مشخص خواهد شد.

وي در بخش ديگري از سخنانش بر تمركز جشنواره روي فيلم‌هاي براي كودك اذعان كرد و گفت: البته فيلم‌هاي درباره كودك نيز مدنظر جشنواره است. مسعود شاهي با يادآوري اينكه جشنواره بين‌المللي فيلم كودك و نوجوان ايران جزو جشنواره‌هاي رده A جهاني است، گفت: تمام تلاش ما اين است كه شأن جشنواره را حفظ كنيم. دبير جشنواره فيلم كودك در پاسخ به سؤالي پيرامون بودجه جشنواره، ضمن گلايه از پايين بودن مبلغ بودجه گفت، امسال 2 ميليارد تومان از طرف تهران و حدود همين مبلغ نيز از طرف اصفهان پرداخت خواهد شد كه اين مبلغ پاسخگوي همه برنامه‌هاي ما نيست، به همين دليل به دنبال منابع درآمدي هستيم تا بتوانيم جشنواره را برگزار كنيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار