کد خبر: 655559
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۱
تكرار تاريخ در ذوب‌آهن اصفهان
تفاهمنامه توليد ريل‌ ملي روز گذشته اين ‌بار در دولت يازدهم بين مسئولان به امضا رسيد، در حالي كه...
تفاهمنامه توليد ريل‌ ملي روز گذشته اين ‌بار در دولت يازدهم بين مسئولان به امضا رسيد، در حالي كه همين تفاهمنامه پيش از اين، دي‌ماه ۸۷ و نيز ارديبهشت ۹۲ در دولت‌هاي نهم و دهم، با حضور مسئولان وقت به امضا رسيده اما عملياتي نشده بود.
 
 به گزارش فارس، اوايل دي‌ماه 1387 بود كه براي اولين بار، با امضاي تفاهمنامه توليد ريل ملي بين وزارتخانه سابق راه و ترابري و وزارت سابق صنايع و معادن، توليد ريل در سه فاز توسط شركت ذوب‌آهن اصفهان نهايي شد.
 
اواسط ارديبشهت سال گذشته (اواخر فعاليت دولت دهم) بود كه مسئولان دولت وقت، اين‌بار هم به فكر انعقاد تفاهمنامه توليد ريل‌ ملي افتادند، ‌گويا تعهدات تفاهمنامه قبلي فراموش شده بود و بر خود لازم مي‌ديدند بار ديگر اين تفاهمنامه را به امضا برسانند فقط با اين تفاوت كه نام مسئولان امضاكننده در اين مراسم، ‌عوض شده بود.
 
به هر حال ارديبهشت 92 بود كه تفاهمنامه سه‌جانبه توليد ريل ملي در كشور بين شركت راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران، شركت سهامي ذوب‌آهن اصفهان و دانشگاه علم و صنعت، با حضور وزراي وقت راه ‌و شهرسازي (علي نيكزاد) و صنعت، معدن و تجارت (غضنفري) و نيز رئيس وقت كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي (علي اكبر آقايي) به امضا رسيد.
 
روز 6 تيرماه امسال هم باز سومين ‌وِرژن‌ (مدل) تفاهمنامه توليد ريلي ملي، اما اين‌بار در دولت يازدهم رونمايي شد. اين تفاهمنامه ‌در ذوب‌آهن اصفهان به امضاي وزراي «صنعت، معدن و تجارت»، «تعاون، كار و رفاه اجتماعي» و «‌راه و شهرسازي» رسيد.
 
به هر حال ظاهراً مسئله توليد ريل‌ ملي دغدغه همه مسئولان در دولت‌‌هاي مختلف بوده و هست و هر كدام سعي دارند در ظاهر هم كه شده با استفاده از تبليغات رسانه‌اي، خود را متعهد به توليد ريل ملي نشان دهند اما متأسفانه اين تفاهمنامه‌ها تاكنون در حد امضا باقي مانده و عملياتي شدن آن فراموش شده است.
 
به هر حال ظاهراً اهتمام دولتمردان ما براي توليد ريل ملي جدي است و سعي دارند به هر طريق كه
شده اجراي اين مورد را حداقل به تفاهمنامه برسانند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار