کد خبر: 655539
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱
وزير اطلاعات:
انحراف از مسير رهبري باعث شد حادثه هفت تير اتفاق بيفتد و انحراف از مسير رهبري هم باعث شد فاجعه‌اي در سال 88 به‌وجود بيايد.
به گزارش تسنيم، حجت‌الاسلام سيد محمود علوي، وزير اطلاعات در مراسم سي و سومين سالگرد شهداي هفتم تير ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهداي هفتم تير گفت: ما در تاريخ اتفاقات زيادي داريم بعضي‌ها ماندني و بعضي‌ها به بوته فراموشي سپرده مي‌شوند و هفتم تير اتفاق آموزنده و عبرت‌آموزي است. وي شهداي هفتم تير را از نخبگان و فرهيختگان جامعه خواند و اظهار داشت: چگونه هفتم تير به‌وجود آمد؟ نبايد هفتم تير اتفاق مي‌افتاد. علت اتفاق افتادن آن اين بود كه ما درسي كه از تاريخ بايد مي‌گرفتيم، نگرفتيم اگر گرفته بوديم اين اتفاق نمي‌افتاد.
 
وزير اطلاعات با بيان اينكه در آن ايام، ما شاهد فعاليت دو جريان بوديم، اظهار داشت: در آن دوره نيروهاي خط امام(ره) و نيروهاي مقابل رئيس‌جمهور وقت يعني بني‌صدر فعاليت مي‌كردند و مرتجعين مرحوم طالقاني را مي‌خواستند در مقابل امام (ره) قرار دهند و عده‌اي ديگر هم شعار مصدق سر مي‌دادند تا بدين وسيله معيارهايي كه توسط امام(ره) مطرح شده بود، كمرنگ شود. ضمن اينكه رسانه‌هاي خارجي هم از جريان مقابل خط امام(ره) حمايت مي‌كردند و اين جريان خط امام(ره) بود كه به عنوان اسلام ناب محمدي و اسلام فقاهتي به احكام شرع پايبند بود. علوي با اشاره به اينكه دشمنان تمام تلاش خود را به كار بستند تا بهشتي را به عنوان عنصر وابسته به امريكا معرفي كنند، تصريح كرد: در آن زمان شعار «بهشتي بهشتي طالقاني را تو كشتي» سر مي‌دادند و عنوان مي‌كردند بهشتي سرمايه‌دار است اما وقتي ايشان به شهادت رسيد فهميدند خانه معمولي و ساده‌اي داشت.
 
 
وي در ادامه سخنانش با بيان اينكه الان هم يك عده با دروغ‌پردازي و هتك حرمت به دنبال اهداف خود هستند، تأكيد كرد: اين اقدامات را كساني انجام مي‌دهند كه خودشان را مؤمن، متدين و ولايتمدار مي‌دانند و اين اقدامات آنها با تقوا جور در نمي‌آيد. علوي اظهار داشت: امروز متأسفانه در بعضي رسانه‌ها دروغ‌پردازي‌هايي به‌وجود مي‌آيد و چهره‌هايي كه كار را به دست گرفته‌اند و تنگاتنگ مقام معظم رهبري امور را به پيش مي‌برند با دروغ هدف گرفته شده‌اند. وي با اشاره به اينكه در رأس دستگاه اجرايي يك فقيه كه عضو مجلس خبرگان رهبري است و سابقه امنيتي و نظامي هم دارد قرار گرفته است، اظهار داشت: در قوه قضائيه هم فردي مجتهد و در قوه مقننه هم شخصيتي فرهيخته حضور دارند اما متأسفانه افرادي با حيثيت آنها بازي مي‌كنند و آنان ملعبه دروغ‌پردازي قرار گرفته شده‌اند. وزير اطلاعات در پايان سخنانش افزود: در نشستي با رئيس‌جمهور از بي‌مهري بعضي‌ها نسبت به مقام معظم رهبري گله كردم و ايشان گفت آنها اشتباه مي‌كنند چراكه اگر رهبري تضعيف شود همه ما تضعيف مي‌شويم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار