کد خبر: 639017
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰
سرلشکر جعفری:
ظرفیت عظیم سپاه و بسیج در اقتصاد مقاومتی می‌تواند به دولت کمک کند فرمانده کل سپاه گفت: در عرصه اقتصادی، سپاه و بسیج این آمادگی را دارد که نقش فعال و تاثیرگذاری را ایفا کند ولی دولت محترم باید این مسئله را از ما بخواهد و بعضی زمینه ها را فراهم کند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص برنامه‌های سپاه برای تحقق شعار فرهنگ واقتصاد با مدیریت جهادی و عزم ملی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است، اظهار داشت: در عرصه اقتصادی، سپاه و بسیج این آمادگی را دارد که نقش فعال و تاثیرگذاری را ایفا کند ولی دولت محترم باید این مسئله را از ما بخواهد و بعضی زمینه ها را فراهم کند و در واقع مطالبه کند.

وی افزود: در شرایط فعلی، بسیج ظرفیت عظیمی را در عرصه های مختلف اقتصادی به خصوص در اقتصاد مقاومتی دارد که می تواند در فرهنگ سازی در زمینه اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد نقش اساسی را ایفا کند.

سرلشکر جعفری با تاکید بر پیشگامی سپاه در عرصه فرهنگ گفت: سپاه حضور در عرصه فرهنگ را چند سال است که آغاز کرده است و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر مقوله فرهنگ باید برنامه ریزی های مناسبی صورت بگیرد و به کارهایی که قبلا انجام شده است عمق داده شود زیرا فعالیت های عرصه فرهنگ با توجه به گستردگی آن در کوتاه مدت نتیجه بخش نخواهد بود و باید زمان بیشتری داشته باشیم.

فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوال دیگری در خصوص کاستی‌های راهیان نور هم تصریح کرد: در زمینه معرفی آرمان های شهیدان و فضای معنوی و فداکاری های شهیدان باید تلاش بیشتری انجام شود تا این ایثارها به خوبی به نسل جوان معرفی شود زیرا امکانات مادی تا حد زیادی تامین شده است و باید برای اثرگذاری معنوی راهیان نور برنامه ریزی صورت گیرد.

غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
داود سجادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۳
0
0
با سلام
دانش اموختگان وشاگردان دانشمند مرحوم سردار غفاری را پیدا نمایید وبر اساس نظریه 5 فرمان دکتر غفاری زیر بنا های تفکر استراتژیک را فراهم نمایید یعنی خود سپاه معاونت تفکر استراتژیک را ایجاد نماید تا دولت پشت سر او حرکت نماید واز ان مدل الگو بر دارد.
هموطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۵
0
1
سلام ودرودبرسپاهیان وبسیجیان من یک معلم هستم ودست پاسداران جان برکف رامی بوسم
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۶
0
0
باسلام وخسته نباشید به نظرمن یارانه نقدی حذف ویارانه بسیج سازندگی برقرارگرددیعنی سرپرست خانواروافرادتحت تکفل به غیرازمشمولین بهزیستی وکمیته امدادکه درامدی ندارندتحت پوشش بیمه ای ودیگرمزایای یارانه بسیج سازندگی قرارداشته باشندوهرکس درمحل زندگی خوددرمقابل انجام خدمت روزمزدی ازبیمه ودریافت نقدی یارانه برای بهبودوامرارمعاش بهره بگیردواین مهم وکنترل به دست سپاه انجام گیرد به عبارتی کسی درکشورجمهوری اسلامی سرگرسنه بربالین نگذارد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار