کد خبر: 637854
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵
مرور آثار بزرگان کمدی جهان در شبکه نمایش
در ایام نوروز شبکه نمایش مروری بر آثار بازیگران ایران و جهان خواهد داشت
در ایام نوروز شبکه نمایش مروری بر آثار بازیگران ایران و جهان خواهد داشت؛ در بخش آثار بازیگران ایرانی فیلم های ماندگاری با بازی مریلا زارعی پخش می شود. همچنین آثار رابرت دنیرو به عنوان بازیگر خارجی برای این باکس آماده پخش است.

به گزارش «جوان» به نقل از روابط عمومی سیما ، مدیر تامین برنامه شبکه نمایش سیما با اعلام این خبر افزود: هر شب ساعت 21 علاقمندان فیلم های سینمایی می توانند مروری بر آثار این دو بازیگر ایرانی و خارجی را از آنتن شبکه نمایش ملاحظه کنند.

محمد حسام پور از آماده سازی مجموعه ای از کمدی های کلاسیک دنیا برای ایام نوروز نیز خبر داد و گفت: هر روز ساعت 11 صبح مجموعه ای کمدی تقدیم علاقمندان می شود.

گفتنی است آثاری از کمدین های محبوب دنیا مانند لویی دوفونس، نورمن ویزدوم، لورل و هاردی، پیتر سلرز و دیدی در این باکس پخش می شود.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
فرزاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۵
0
0
چرا سیما فیلمهای شاد و کمدی رو پخش نمیکنه.
مانی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
0
0
فقط می تونم بگم خیلی باهاله
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار