کد خبر: 636881
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۴
حاشیه دیدار ایران و گینه
در حالیکه ۴۵ دقیقه تا آغاز مسابقه دوستانه ایران و گینه باقی مانده فقط ۳۰۰ تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور دارند.

در حالیکه 45 دقیقه به آغاز دیدار ایران و گینه باقی مانده فقط حدود 300 تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور دارند. تعداد ماموران انتظامی مسابقه بیشتر از تماشاگران است.

* برخی از تماشاگران روبه‌روی جایگاه قطعاتی از یک عکس را در اختیار دارند که وقتی کنار هم قرار می‌دهند عکس یک یوزپلنگ به نمایش در می‌آید.

* بختیار رحمانی، محسن بنگر، احسان حاج صفی، مهرداد جماعتی،حامد لک و پیام صادقیان در جایگاه ویژه نشسته‌اند و مشغول خوردن پفک و تخمه هستند.

* از بلندگوی ورزشگاه ابتدای آیاتی از قرآن مجید تلاوت شد و سپس آهنگ‌‌هایی شاد و مهیج پخش شد.

* برخی از مسئولان سفارت گینه هم در ورزشگاه آزادی حضور دارند.

* مجری که در ورزشگاه آزادی حضور دارد  به طور رسمی اعلام کرد دیدار با گینه آخرین بازی تیم ملی در ایران قبل از جام جهانی است و این بازی ، مسابقه خداحافظی ملی پوشان ایرانی با هواداران است.

دیدار دو تیم ساعت 17 و 30 دقیقه آغاز می شود.ژ

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار