کد خبر: 630262
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵
خبرگزاری جمهوری اسلامی با انتشار تصاویری از پلمپ تجهیزات هسته‌ای ایران در سایت نطنز خبر داد و همچنین اخبار واصله حاکی است که مدیرعامل سایت هسته‌ای نطنز و فردو نیز از سمت خود برکنار شده است.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، صبح امروز بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی وارد ایران شدند تا بر اجرای تعهدات ایران در توافقنامه ژنو نظارت کنند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی با انتشار تصاویری از پلمپ تجهیزات هسته ای ایران در سایت نطنز که پس از شهادت شهید مصطفا احمدی روشن به دلیل نقش آفرینی ویژه در راه اندازی آن، به نام این شهید مزین شد، از اجرایی شدن توافق ژنو توسط ایران زیر نظر بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی خبر داد.

همچنین اخبار واصله حاکی از آن است یکی از پر افتخارترین مدیران هسته ای کشور یعنی مدیرعامل مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن (نطنز) که سوابقی از جمله عضو تیم غنی سازی 3.5 درصد، مدیر پروژه غنی سازی 20 درصد، مدیر راه اندازی مجتمع غنی سازی شهید علی محمدی (فردو) را در کارنامه خود دارد از صنعت هسته ای کشور اخراج شده است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
0
0
چرا؟كى اين كار راكرده،كجا رفتند وعلت چى بوده،كسى ديگه موافقت كرده اينها قراره كجا برن،
ایران دوست
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
0
0
روشن است ! مثلث شیطانی (صلیبی – صهیونی – سلفی ) ...پس هوشیار باشیم و فریب 1 + 5 (دشمنان دیرینه دین و میهن) را نخوریم ! : ز دشمنان کهن دوستان نو کردن به دست دیو بود عقل را گرو کردن - زمرده زنده شدن ممکن است و ممکن نیست زدشمنان کهن دوستان نو کردن !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار