کد خبر: 626046
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹
آيا واقعاً علي اكبري قرباني شده است؟
درست در حالي كه فكر مي‌كرديم با بازگشت محمد بنا كشتي فرنگي به دوران اوج خود باز مي‌گردد خبر مثبت اعلام شدن تست دوپينگ اميرعلي اكبري، مرد طلايي رقابت‌هاي جهاني مجارستان شوك بزرگي به جامعه ورزش و كشتي‌فرنگي وارد كرد
وحید صابری
درست در حالي كه فكر مي‌كرديم با بازگشت محمد بنا كشتي فرنگي به دوران اوج خود باز مي‌گردد خبر مثبت اعلام شدن تست دوپينگ اميرعلي اكبري، مرد طلايي رقابت‌هاي جهاني مجارستان شوك بزرگي به جامعه ورزش و كشتي‌فرنگي وارد كرد. ستاره‌اي كه در خاك دوپينگ قرار گرفت و خيلي زود خاموش شد، اين گونه كابوسي ديگر براي كشتي فرنگي رقم خورد.
علي اكبري كه جمعه شب با حضور در يكي از برنامه‌هاي تلويزيوني جلوي ميليون‌ها بيننده قرار گرفته بود، از شدت ناراحتي نمي‌دانست چه بايد بگويد. او آنقدر از مافياي ورزشي گفت و گفت تا اشك هايش جاري شد. اشك هايي كه بيان گر سختي‌هاي دوساله‌اش بود، اينكه در اين دو سال چقدر از خودش مراقبت كرده تا دوباره ناخواسته مبتلا به دوپينگ نشود. او در اين برنامه گفت كه براي رسيدن به جايگاهش چقدر زحمت كشيده است اما حالا همه چيز از دست رفته است. او در اين برنامه گفت كه چطور در دام مافياي كشتي افتاده است.  
او پيش از اين يك بار ديگر در سال 2011 مرتكب اين اشتباه شده بود كه با محروميتي دو ساله مواجه شد، اما پس از پايان دوران محروميتش با كسب مدال نقره يونيورسياد دانشجويان جهان در روسيه مجدداً بازگشتي رويايي به كشتي داشت اما گرفتاري دوباره در دام دوپينگ باعث شده مادام‌العمر محروم شود. علي اكبري كه راهي براي باز‌گشت ندارد مي‌گويد كشتي براي او تمام شده و فقط از مقامات ورزش ايران تقاضا دارد تا براي اعاده حيثيت از وي آزمايش دوپينگ بگيرند. هر چند كه مسئولان معتقدند كه حتي اگر بحث مافياي كشتي را در قضيه محروميت علي اكبري درست بدانيم هم سؤالاتي بي‌پاسخ مي‌ماند كه قطعا فقط خود او مي‌تواند پاسخگوي آن باشد.  او كه در اين مدت بارها اعلام كرده در اين چند ماه حتي جرئت استفاده كردن از مكمل‌هاي مجاز را هم نداشته و حتي در اردوهاي تيم ملي نيز از كلمن حاضر در تمرينات استفاده نمي‌كرده و با خودش آب پلمب شده مي‌برده چطور قرصي را از پزشك تيم آذربايجان مي‌گيرد و مي‌خورد؟ اصلا براي چه ملي پوش ايراني قبل از فينال مسابقات جهاني مجارستان به اتاق جمهوري آذربايجان رفته است؟
چطور علي اكبري كه تا پيش از پايان دوران محروميتش چند ماهي را هم با تيم كشتي فرنگي كشور آذربايجان تمرين كرده بود و حتي قراردادي نيز با اين كشور به امضا رسانده و 30 درصد از آن را هم دريافت كرده بود در نهايت تصميم مي‌گيرد در مسابقات جهاني براي كشورمان روي تشك برود؟ اينها همه سؤالاتي است كه بايد خود علي اكبري به آن پاسخ دهد.  او با اشاره به اينكه در اين دو ساله فقط يك اشتباه كردم و آن همان قرصي است كه از ريف گرفتم البته من قصد متهم كردن ريف ماساژور بلغاري تيم ملي آذربايجان را ندارم؛ چراكه شايد واقعا آن قرص ديكلوفناك بوده است اما حرف من اين است كه سناريويي كه براي حذف من از كشتي برنامه‌ريزي شده بود گردن‌كلفت‌تر از اين حرف‌ها است و من قرباني مافياي كشتي شدم.‌ اي كاش هيچ وقت به وزن 120 كيلوگرم نمي‌آمدم؛ چون وزني نيست كه بخواهند به ايران مدال طلاي المپيك بدهند. حالا كه فكر مي‌كنم، به اين نتيجه مي‌رسم كه ‌اي‌كاش در 96 كيلوگرم مي‌ماندم تا مافياي كشتي اين‌طور مرا قرباني نمي‌كرد.

   ريف:علي اكبري مي‌خواهد مرا مقصر كند
ديروز ماساژور تيم ملي آذربايجان كه سال‌ها در ايران هم فيزيوتراپ تيم ملي بوده درباره اتهاماتي كه به وي زده شد واكنش نشان داد. او گفت: مربيان تيم ملي ايران شاهد هستند كه من به علي اكبري كمك كردم تا به مسابقه فينال برسد؛ صحبت‌هاي او در مورد من يك تهمت و دروغ بزرگ است كه به راحتي مي‌توان آن را ثابت كرد چراكه اگر اين كار انجام شده بود از 12 تا 48 ساعت بعد در نمونه آزمايش ادرار، اين موضوع نشان داده مي‌شد كه چه زماني قرص مصرف شده است.  ريف درباره داروي مشاهده شده در خون علي اكبري اظهار داشت: در نمونه آزمايش علي اكبري استروئيد آنابوليك وجود داشته كه باعث شده تست دوپينگش مثبت شود؛ پس به راحتي مي‌توان ثابت كرد كه مصرف دارو در چه زماني بوده است. حالا چرا اين كشتي‌گير قصد دارد همه چيز را به گردن من بيندازد، واقعاً نمي‌دانم. من به غير از خدمت به علي اكبري هيچ كار ديگري را انجام نداده‌ام چراكه درآن لحظه خود او از من خواست به خاطر درد زانويش قرص ديكلوفناك به او بدهم. حالا چرا اين صحبت‌ها و تهمت‌ها را عليه من زده نمي‌دانم.
   نمونه‌گيري مجدد از علي‌اكبري فايده‌اي ندارد
دبير ستاد ملي مبارزه با دوپينگ و رئيس فدراسيون پزشكي ورزشي مي‌گويد نمونه‌گيري مجدد از علي اكبري چون تاثيري در رأي صادر شده از سوي فيلا ندارد بي‌ارزش است چراكه ماده مصرفي بلافاصله بعد از استفاده وارد خون ورزشكار شده و در نمونه‌ها خودش را نشان مي‌دهد.  دكتر لطفعلي كاظمي درباره حكم اعلام شده و اظهار نظر علي اكبري كه گفته قبل از مسابقات قرص خورده مي‌گويد: اگر ورزشكار 10 دقيقه‌قبل از مسابقه ماده ممنوعه مصرف كرده باشد، بلافاصله اين ماده وارد ادرار و خونش مي‌شود و صحبت علي اكبري مي‌تواند درست باشد. شايد تزريقي صورت نگرفته باشد يا مواد مصرفي دوپينگي نباشد، اما اينكه اگر چند دقيقه‌قبل از مسابقه ماده‌اي مصرف شود، اثرش را در نمونه دوپينگ نشان مي‌دهد حرف درستي است. اما آنچه مهم است اينكه تست گرفتن ما هيچ تاثيري در نتيجه‌قضيه ندارد. البته ما مي‌توانيم به خاطر اينكه مسابقات برون مرزي بوده به كميته‌استيناف فيلا اعتراض كنيم ولي معلوم نيست كه آنها كه مدارك و مستندات ما را تا چه حدي جدي بگيرند.

   سقوط به رده هشتم
با صدور حكم محروميت مادام‌العمر از سوي فيلا و كميته جهاني مبارزه با دوپينگ و تأييد دوپينگ علي اكبري تيم ملي كشتي فرنگي ايران هم با ابطال قهرماني او و كسر 10 امتياز با ارزش از عنوان تيمي چهارمي رقابت‌هاي جهاني 2013 به عنوان هشتمي تنزل يافت تا كشتي ايران هم به‌شكلي ديگر از اين جريان متضرر شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار