محمد علی سفیدیان با بیان اینکه تاکنون 91 کیلومتر فنس کشی به وسیله سیم خاردار در مناطق مختلف از جمله جنگلهای شمالی شهرستان مهدیشهر و جنگل ابر شهرستان شاهرود انجام شده گفت: همچنین برای جلوگیری از دخل و تصرف با استفاده از بیل مکانیکی 34 کیلومتر از مناطق تخت مراتع استان خط کشی شده است.
وی در خصوص فعالیتهای مبارزهای علیه آفات و امراض بروز یافته در جنگلهای استان افزود: این ادارهکل برای جلوگیری از آسیب رسیدن به گونههای گیاهی و حیوانی موجود در منطقه از مبارزه به سموم شیمیایی خودداری کرده است .
سفیدیان تصریح کرد: انجام 140هزار هکتار فعالیتهای پیش آگاهی برای مبارزه با آفات بهطور سالیانه از دیگر فعالیتهاست .
وی با تاکید بر اینکه مشکل قطع درختان برای تامین سوخت مورد نیاز روستاییان در این استان برطرف شده، افزود:اقداماتی در خصوص سوخت رسانی و مخصوصاً کپسولهای گاز مایع در روستاهای شهرستان مهدیشهر انجام شده است.