کد خبر: 624564
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸
استاندار آذربایجان‌شرقی از بهره برداری از مترو تبریز در حدفاصل ایستگاه ائل‌گلی تا ایستگاه شهریار در دهه فجر امسال خبر داد.

اسماعیل جبارزاده در حاشیه بازدید از مراحل کار مترو گفت: پروژه متروی تبریز توسط پیمانکاران فوق‌العاده قوی و دستگاه‌های پیشرفته در حال اجراست و هیچ مانعی برای این پروژه نمی‌بینیم.

وی با بیان اینکه آنچه تا امروز مترو را با مشکل مواجه کرده تامین منابع مالی است، افزود: میزان اعتبار مورد نیاز این پروژه فوق‌العاده بالاست و طبیعی است که اگر منابع مالی تامین شود هیچ اشکالی در روند کار وجود نخواهد داشت.

جبارزاده با اشاره به اینکه اعتبارات مترو از دو بخش اعتبارات دولتی و شهرداری تامین می‌شود، گفت: شهردار تبریز با تمام قدرت آماده حمایت و تامین منابع مالی است و بنده هم از طریق دولت، تامین اعتبارات مورد نیاز را با جدیت پیگیری خواهم کرد.

وی افزود: پیشنهادهای کافی به دولت داده شده و امیدواریم با کمک مجلس رقم قابل توجهی از اعتبارات ملی در سال آینده به این پروژه اختصاص یابد.

استاندار آذربایجان‌شرقی در ادامه در خصوص زمان بهره‌برداری از فاز اول متروی تبریز خاطر نشان کرد: واگن‌های مورد نیاز این فاز اکنون در گمرک است و تلاش می‌کنیم در فاصله کوتاهی به تبریز انتقال یابد.

وی افزود: بعد از راه‌اندازی آزمایشی فاز اول خط یک، طبق قولی که مسئولان داده‌اند، مردم می‌توانند از دهه فجر امسال در حدفاصل ایستگاه ائل‌گلی تا ایستگاه شهریار از مترو استفاده کنند.

به این پروژه تعصب دارم

جبارزاده در مورد اجرای فازهای بعدی خط یک مترو گفت: امیدوارم حفاری خط یک تا پایان تابستان 93 تمام شود و بعد از ریل‌گذاری و تامین امکانات اولیه، مرحله به مرحله شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

وی افزود: طبیعتاً بقیه مراحل این پروژه بزرگ، امکانات و حمایت بیشتری احتیاج دارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین با قدردانی از دست‌اندرکاران پروژه قطار شهری تبریز گفت: تمام همت و توان ما کمک به این پروژه و تامین منابع مالی آن است و امیدوارم مسئولان مترو هم از امروز با انگیزه بالاتر و توان بیشتر فعالیت کنند تا شاهد تسریع در اجرای این پروژه باشیم.

وی افزود: مترو از جمله پروژه‌هایی است که بنده در جریان تصویب آن در مجلس پیگیر موضوع بودم و بنابراین تعصب خاصی به این پروژه دارم.

استاندار آذربایجان‌شرقی به همراه شهردار تبریز، مدیرعامل سازمان قطار شهری و تعدادی از مسئولان و خبرنگاران رسانه‌های استان از مراحل مختلف پروژه مترو بازدید کرد و ضمن گفت‌وگو با پیمانکاران و مسئولان پروژه، در جریان روند پیشرفت اجرایی آن قرار گرفت.

مسیر ایستگاه شهریار تا ایستگاه ائل‌گلی، پایانه ائل‌گلی و ایستگاه‌های در حال احداث آبرسان و محققی محل‌هایی بودند که مورد بازدید استاندار آذربایجان‌شرقی قرار گرفتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار