کد خبر: 623839
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد !
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع زلزله 5.7 ریشتری در 19 روستا و 3 شهر در شهرستان دشتستان استان بوشهر خبر داد !

علی قدمی در حاشیه عیادت از مصدومان زلزله برازجان در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر در جمع خبرنگاران با تسلیت به بازماندگان زلزله روز گذشته اظهار داشت: بلافاصله پس از اعلام زلزله، کارگروه‌های مختلف مدیریت بحران فعال شد و با استان‌های معین بوشهر نیز برای امدادرسانی هماهنگی صورت گرفت.

وی بیان کرد: علاوه بر این کارگروه‌هایی همچون امداد و نجات، بهداشت و درمان و امنیت فعال شده تا اقدامات لازم را انجام دهند.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار تا حدود ساعت 9.5 شب گذشته عملیات امداد و نجات در مناطق زلزله‌زده برازجان پایان یافت.

قدمی با اشاره به برگزاری نشست مدیریت بحران در برازجان گفت: با مدیریت خوب استاندار، نشست‌های مختلفی در برازجان برای مدیریت بحران زلزله برگزار شده و برنامه‌ها طبق برنامه‌ریزی جلو می‌رود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در اثر زلزله 5.7 ریشتری عصر روز گذشته 19 روستا و 3 شهر در شهرستان دشتستان استان بوشهر خسارت دیدند.

وی ادامه داد: از این تعداد روستا 9 روستا خسارت بیشتری دیدند و شهرهای خسارت دیده نیز برازجان، آبپخش و وحدتیه هستند.

قدمی گفت: بعد از عیادت از بیماران بیمارستان شهدای خلیج فارس، به مناطق زلزله‌زده خواهیم رفت.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار