کد خبر: 622592
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۳
مسئول سازمان بسيج سازندگي استان گيلان از افتتاح پروژه هاي محروميت زدايي و عمراني در هفت ناحيه اين استان خبر داد.

سيد عيسي صفوي گفت: بسيج سازندگي استان گيلان هشت پروژه محروميت زدايي و عمراني خود را در هفت ناحيه انزلي، تالش، رشت، صومعه سرا، فومن، لاهيجان و همام، به بهره برداري نهايي رساند.

وي با بیان اینکه 6 باب مسكن محرومان، يك باب غسالخانه و همچنين يك باب گلزار شهدا، پروژه هاي محروميت زدايي بسيج سازندگي گيلان در طول اين مدت بودند، افزود: اين پروژه ها با همكاري استانداري گيلان و با اعتباري بالغ بر 100 ميليون تومان به بهره برداري رسيدند.

مسئول بسيج سازندگي گيلان در پايان با بيان اينكه بسيج سازندگي گيلان در ايام هفته بسيج و دهه مبارك فجر، چندين پروژه محروميت زدايي را به بهره برداري مي رساند، ادامه داد: 8 مورد احداث و مرمت مساجد در روستاهاي نواحي استان گيلان همزمان با هفته بسيج به پايان مي رسد و پس از آن نیز پروژه های دیگر به بهره برداری خواهد رسید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار