کد خبر: 618817
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳
دو زورگير خشن كه با همدستي يك زن در پوشش مسافر اقدام به سرقت خودرو مي‌كردند، دستگير شدند.
دو زورگير خشن كه با همدستي يك زن در پوشش مسافر اقدام به سرقت خودرو مي‌كردند، دستگير شدند.
به گزارش خبرنگار ما، شامگاه سه‌شنبه 26 شهريور ماه امسال مرد ميانسالي با لباس‌هاي پاره و بدني زخمي مأموران پليس را از ماجراي يك زورگيري خشن با خبر كرد.
وي گفت: مدتي است با ماشين پرايدم مسافركشي مي‌كنم. ساعتي قبل در ميدان آزادي دو مرد و يك زن را به صورت دربستي به مقصد خليج سوار كردم. زن جوان در صندلي جلو نشست و دو مرد هم در صندلي عقب سوار شدند. بعد از طي مسافتي زن جوان براي كرايه چك‌پول مسافرتي 50 هزار توماني داد و خواست تا بقيه پول‌شان را بدهم. هنگامي كه پول‌هايم را از جيبم درآوردم تا چك پول را خرد كنم، ناگهان يكي از مرد‌ها از پشت چاقويي به پهلويم گذاشت و تهديد كرد تا هيچ حركتي نكنم. از ترس دست و پايم مي‌لرزيد تا اينكه ماشين به مكان خلوت و تاريكي رسيد. با تهديد آنها ماشين را نگه داشتم. آنها مرا به شدت كتك زدند و خواستند تا هرچه پول و اشياي گرانقيمت دارم به آنها بدهم. با گريه و التماس خواستم تا ماشينم را از من نگيرند و به آنها گفتم كه ماشين را قسطي خريده‌ام تا خرج زندگي‌ام را بدهم اما سه زورگير خشن بعد از ضرب و جرح زياد پول‌ها، موبايل و حتي ساعت و ماشين پرايدم را به زور گرفتند و مرا در تاريكي شب رها كردند.
 با طرح اين شكايت، پرونده به دستور قاضي هاشميان بازپرس دادسراي جنايي پايتخت براي شناسايي زورگيران خشن در اختيار تيمي از كارآگاهان مبارزه با سرقت و زورگيري قرار گرفت. پليس در تحقيقات خود با چندين شكايت مشابه روبه‌رو شد كه نشان مي‌داد سه متهم به همين شيوه از رانندگان زيادي زورگيري كرده‌اند. در بررسي‌هاي بيشتر مشخص شد سه زورگير با ماشين‌هاي سرقتي در پوشش مسافربر از مسافران زورگيري مي‌كنند. همچنين مشخص شد متهمان براي اينكه شناسايي نشوند بعد از سرقت لوازم خودرو، آن ماشين را در مكاني رها مي‌كنند. يكي ديگر از شاكيان گفت: اوايل مهرماه دو مرد و يك زن را به مقصد اسلامشهر از سه‌راه آذري سوار ماشين كردم. بعد از خارج شدن از تهران وقتي ماشين به مكان خلوتي رسيد، ناگهان زن جوان با چاقو تهديد كرد تا ماشين را نگه دارم. من از ترس توقف كردم و سه زورگير بعد از كتك‌كاري تمام پول‌ها و موبايل و ماشينم را سرقت كردند. مرد ديگري كه به عنوان مسافر از او زورگيري كرده بودند در شكايت خود گفت: بعد از تعطيل شدن از محل كار در سه‌راه آذري منتظر تاكسي بودم تا به خانه‌ام بروم. لحظاتي بعد ماشين پرايدي كنارم توقف كرد و من در صندلي جلو سوار شدم. راننده بعد از طي مسافتي يك زن و مرد ديگر را به عنوان مسافر سوار كرد. هنوز مسافت زيادي را طي نكرده بوديم كه ناگهان اين سه نفر با چاقو مرا خفت كردند. آنها با تهديد چاقو و ضرب و شتم تمام پول‌ها و موبايلم را از من گرفتند و بعد در گوشه‌اي از خيابان از ماشين به پايين انداختند. من بلافاصله شماره ماشين را يادداشت كردم اما در بررسي‌هاي پليسي مشخص شد ماشين سرقتي است. سرانجام پليس با ورود به سامانه مجرمان سابقه‌دار و چهره‌نگاري با كمك شاكيان، زن جوان را به نام سارا كه از مجرمان سابقه‌دار بود، شناسايي و دستگير كرد. متهم در بازجويي‌ها بعد از اعتراف به دهها زورگيري، دو همدست خود را به نام بهمن - 29 ساله و شاهين - 25 ساله به پليس معرفي كرد. هر سه متهم بعد از دستگيري اتهام خود را قبول كردند. سارا در بازجويي‌ها گفت: ما هر سه نفر معتاد به شيشه هستيم. از مدت‌ها پيش براي تهيه پول مواد اين نقشه را طراحي كرديم. ما به عنوان مسافر سوار ماشين مي‌شديم و در فرصتي مناسب با تهديد چاقو از راننده زورگيري مي‌كرديم. وي ادامه داد: بعد از اين با ماشين سرقتي در پوشش مسافربرنما از مسافران هم زورگيري مي‌كرديم تا اينكه شناسايي و دستگير شديم. در تحقيقات پليسي تا كنون 14 شاكي، سه متهم را شناسايي كرده‌اند. تحقيقات از متهمان توسط پليس ادامه دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار