رئيس كميته تحقيق و تفحص از خودروسازان با اشاره به اينكه در صورتي كه در مسير تحقيق و تفحص از خودروسازان با تخلفي مواجه شويم، قطعاً به دستگاههاي قضايي ارجاع ميدهيم و چشمپوشي نخواهيم كرد، گفت: با توجه به سوء مديريتهاي گذشته و وابستگي خودروسازان به ارز در نهايت تاوان آن را مردم با افزايش قيمت پرداختند و امروز با تأسف بايد بگوييم كه ما صاحب صنعت خودرو نيستيم.
علي عليلو در گفتوگو با ملت، با اشاره به افزايش قيمت خودرو از سوي خودروسازان افزود: تا زماني كه خودروسازي كشور به صورت غيرمستقيم وابسته به خارج است و ارزبري بالا دارد اينگونه اتفاقات بسيار رخ ميدهد و آنچه كه صنعت خودروسازي را زمينگير ميكند، همين موضوع است.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس در توضيح مطلب فوق گفت: عمده تأسف ما از همين است كه مجموعهاي كه از 47 سال پيش تا كنون نتوانسته تحولي در خود ايجاد كند كه روي پاي خود بايستد امروز همچنان مردم بايد تاوان اين سوء مديريتها و وابستگيها را بپردازند.
عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس افزود: البته خوشبختانه در يك نقطه با مديرعامل يكي از شركتهاي خودروسازي ديدگاه مشترك داريم و آن هم اينكه بايد خودروساز باشيم تا بتوانيم به نتيجه مثبت برسيم، اين درحالي است كه هيچ يك از مديران قبلي اين موضوع را مطرح نميكردند و مدام اعلام ميكردند كه خودروي ملي داريم و به خودكفايي رسيدهايم اما امروز محرز شد كه خودروساز نيستيم. رئيس كميته تحقيق و تفحص از صنعت خودروسازي كشور همچنين در پاسخ به اين سؤال كه بالاخره زمان تحول در صنعت خودروسازي كشور چه زماني خواهد بود، ادامه داد: كسي نميتواند بگويد تا چه زماني بايد شاهد تحول در صنعت خودرو باشيم، گناه گناهكاران گذشته در صنعت خودروسازي و كوتاهي آنها امروز گريبانگير مردم شده است و تمام تلاشها اين است كه اين بار از دوش مردم برداشته شود و خودروسازي كشور جايگاه اصيل خود را پيدا كند.
تا زمانی که الگوی خودرو سازی ما شوروی سابق باشد و با حمایت بی چون و چرا و اقتصاد فرمایشی با تکیه بر نفت و دلار های ان حداکثر محصول ان لادا و پابدا .... خواهد بود بی توان رقابت در عرصه جهانی
در نظام مثلا اسلامی این مملکت تنها چیزی که مهم نیست ، مردم هستند، جوان جان شما که خودت متعلق به برادران سپاه هستی و از سیاستهای کلی نظام برای گرسنه نگه داشتن مردم خبر داری!! این دلسوزی های خاله زنکی به شما نمیاد!!
اگر صنعت خودرو از حالت انحصاری خارج شود .وایرانی های دیگر هم بتوانند کارخانه ی خودرو سازی تاسیس کنند -خواهید دید چه پیشرفتی خواهیم کرد. ولی آقایان به مفت خوری عادت کرده اند
ننگ آورترین بخش صنعت واقتصاد ما صنعت خودرواست
ازدلایل عدم پیشرفت ایران در خودروسازی درداخل نداشتن رقیب جدی در صنعت خودرو وجلوگیری دولت ازورود خودروهای خارجی باکیفیت بجای این خودروهای گرانقیمت وبدرد نخور ایرانیست
فکر میکنی حسن ماراصاحب صنعت خودرو میکنه .....