کد خبر: 617341
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۵
آغاز هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال
در روزهايي كه حاشيه‌ها در فوتبال ايران به اوج رسيده، هفته چهاردهم ليگ برتر از فردا شروع مي‌شود
سعيد احمديان
در روزهايي كه حاشيه‌ها در فوتبال ايران به اوج رسيده، هفته چهاردهم ليگ برتر از فردا شروع مي‌شود، هفته‌اي كه به نظر مي‌رسد تحت تاثير اتفاقات اخير فوتبال ايران قرار بگيرد. البته همزماني اين هفته با بازي‌هاي جام حذفي كه امروز برگزار مي‌شود باعث شده تا بازي‌هاي تيم‌هاي درگير در اين مسابقات با تأخير و يك‌شنبه انجام شود. با اين حال مهم‌ترين بازي اين هفته، بازي هفته چهاردهم مسابقه استقلال و فولاد است كه جمعه برگزار مي‌شود، مسابقه‌اي كه تيم‌هاي تعقيب كننده فولاد چشم به توقف شاگردان فركي دارند تا جاي اهوازي‌ها را در صدر جدول بگيرند. 

  استقلال – فولاد، جمعه ساعت 17:45
نبرد مدافع عنوان قهرماني و صدرنشين فعلي مي‌تواند جذاب باشد، جايي كه جمعه استقلال و فولاد در آزادي مقابل هم قرار مي‌گيرند، مسابقه‌اي كه هم پرسپوليسي‌ها و هم تراكتوري‌ها، تيم‌هاي تعقيب كننده شاگردان فركي اميدوارند تا قرمزهاي اهوازي امتياز از دست بدهند. همين باعث شده تا اين مسابقه حساس‌تر شود و چشم تيم‌هاي ديگر هم متوجه ورزشگاه آزادي و نتيجه‌اي كه در اين مسابقه رقم مي‌خورد باشد. 
آبي‌ها در حالي آماده بازي با فولاد شده‌اند كه هفته گذشته پس از غيبت طولاني در ليگ به خاطر حضور در ليگ قهرمانان آسيا در هفته سيزدهم مقابل نفت تهران به ميدان رفتند و به تساوي صفر – صفر رسيدند. حالا بازي با قرمزپوشان اهوازي دومين مسابقه شان است. مساوي با نفت باعث شده تا آبي‌ها براي اينكه از جمع تيم‌هاي بالاي جدولي دور نشوند فقط به دنبال سه امتياز مسابقه جمعه باشند، موضوعي كه امير قلعه‌نويي به شاگردانش گوشزد كرده است. ناكامي استقلال در آسيا هم مزيد بر علت شده تا آبي‌ها در ليگ به دنبال جبران باشند، هدفي كه در بازي نفت به آن نرسيدند و مي‌خواهند از بازي با فولاد استارت آن را بزنند. 
با وجود احتياج استقلال به پيروزي، امير قلعه‌نويي براي آماده كردن تيمش براي بازي جمعه مشكلات زيادي دارد. مصدوميت چند بازيكن كليدي آبي پوشان مهم‌ترين دغدغه سرمربي استقلال است. خسرو حيدري و محمد قاضي كه بازي با نفت را هم به دليل مصدوميت از دست دادند سرشناس‌ترين مصدومان آبي‌ها هستند كه شايد به بازي جمعه هم نرسند. 
با وجود اين مشكلات امير قلعه نويي وعده داده كه هواداران، استقلال متفاوتي را مقابل فولاد خواهند ديد. او به قدس آنلاين مي‌گويد: « بازي با فولاد، استقلال بسيار متفاوتي را مي‌بينيد. اين وعده من به هواداران استقلال است. بازي با فولاد خوزستان بازي مهمي است كه درقهرماني ما بسيار مهم است. ما سه امتياز اين بازي را مي‌خواهيم و شك نداشته باشيد كه سه امتياز اين بازي از آن ما است.»
او معتقد است مصدوميت چند ستاره اين تيم در بازي با فولاد تأثيرگذار نخواهد بود: « ما يك تيم بالاي 20 نفر هستيم و هريك از بازيكنان ما توانايي‌هاي خاص خودشان را دارند. بازيكناني كه امروز درتركيب استقلال بازي مي‌كنند، همگي لياقت پوشيدن اين پيراهن را داشته‌اند. پس همه اين بازيكنان قادرند كه نتيجه را عوض كنند.»
فولادي‌ها در حالي آماده بازي با استقلال شده‌اند كه تساوي پرحاشيه آنها برابر تراكتور در تبريز باعث شده تا جنگ لفظي شديدي بين مربيان و مديران دو تيم به‌وجود بيايد. با وجود اين حاشيه‌ها، آنها به دنبال حفظ صدرنشيني‌شان هستند. تساوي با تراكتور باعث شد تا فاصله فولاد با تيم دوم جدول يعني پرسپوليس به دو امتياز برسد و زنگ خطر براي شاگردان فركي به صدا در بيايد. به همين دليل آنها نمي‌خواهند در بازي جمعه امتياز بدهند، مسئله‌اي كه باعث خواهد شد تا فولادي‌ها پس از هفته‌ها صدرنشيني، آن را از دست بدهند.  فولاد در حالي جمعه مهمان استقلال است كه خط حمله آنها، نقطه قوت‌شان است. شاگردان فركي با 21 گل زده، هجومي‌ترين تيم ليگ هستند و اين مي‌تواند براي استقلال كه خط دفاعي‌اش برخلاف فصل‌هاي گذشته در ليگ سيزدهم متزلزل ظاهر شده دردسرساز شود. البته محروميت لوسيانو پريرا مهاجم برزيلي فولاد كه با هفت گل زده تا اينجا در صدر جدول گلزنان ليگ قرار دارد بزرگترين بدشانسي اهوازي‌هاست كه باعث شده بهترين گلزنشان را در بازي جمعه در اختيار نداشته باشند. 
به رغم اين شرايط فركي درباره بازي با استقلال به مهر مي‌گويد: «استقلال تيم ملي ماست و بازيكنان خوبي دارد. قطعا ما كار دشواري داريم. البته احساس مي‌كنم استقلال هم اين روزها يك مقدار به واسطه حضور در ليگ قهرمانان آسيا و حضور بازيكنان اين تيم در تيم ملي خسته هستند. ولي به هر حال آنها هنوز هم استقلال هستند و بازيكناني دارند كه هر لحظه مي‌توانند نتيجه بازي را تغيير دهند. در هر صورت ما هم برنامه‌هاي خودمان را داريم و براي كسب نتيجه به تهران خواهيم آمد. »

   سپاهان – ملوان، پنج شنبه ساعت 15:30
يكي ديگر از بازي‌هاي حساس هفته چهاردهم در فولادشهر برگزار مي‌شود و سپاهان ميزبان ملوان است. شاگردان كرانچار در حالي روبه‌روي انزلي چي‌ها قرار مي‌گيرند كه با 23 امتياز تيم سوم جدول هستند و هشت هفته است كه نباخته‌اند. آنها در هشت هفته گذشته چهار پيروزي و چهار مساوي كسب كرده‌اند. البته سپاهاني‌ها دو هفته متوالي است كه پيروز نشده‌اند و در بازي خانگي فردا به دنبال شكستن نوار تساوي شان و نزديك شدن به صدر هستند. 
در سوي ديگر ملوان با مربي كرواتش در فصل سيزدهم، پر فراز و نشيب نتيجه گرفته است و در تيم چهاردهم جدول قرار گرفته‌اند تا شرايط خوبي نداشته باشند. ملوان‌ها در حالي به اصفهان رفته‌اند كه هفته گذشته توانستند گسترش فولاد را در انزلي شكست دهند و پس از چهار هفته پيروز شوند. 

  برنامه ساير بازي ها
پنج شنبه
صباي قم – مس، ساعت 15:30
داماش گيلان – ذوب آهن، ساعت 15:30
جمعه
گسترش فولاد – نفت تهران، ساعت 15:30

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار