کد خبر: 617086
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹
دبير اول كميسيون آموزش مجلس:
مهمترين ملاك ما عدم نقش آفريني آقاي فرجي دانا در قضاياي فتنه 78 و فتنه 88 است. قطعا فتنه خط قرمز مجلس براي راي اعتماد خواهد بود

جوان آنلاين: معرفي رضا فرجي دانا به عنوان وزير علوم از سوي حسن روحاني، بازتاب‌هاي مختلفي به همراه داشته است. از يك سو اصلاح طلبان ناراحت از كنار گذاشتن جعفر توفيقي از گزينه‌هاي وزارت هستند و از ديگر سو مجلس نيز با معرفي اين گزينه، نياز به بررسي سوابق كاري وي در مدتي كوتاه دارند. اين در حالي است كه يكشنبه هفته آينده رئيس جمهور به همراه وزراي پيشنهادي خود براي سه وزارتخانه آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و علوم و تحقيقات به مجلس خواهد رفت تا براي آنان راي اعتماد بگيرد. اما در كنار دو گزينه علي اصغر فاني و رضا صالحي اميري كه سابقه سرپرستي وزارتخانه‌هاي آموزش و پروش و ورزش و جوانان را دارند و گزينه‌اي به نسبت شناخته شده براي مجلس هستند، رضا فرجي دانا گزينه‌اي به نسبت نا آشنا براي بهارستان نشينان است. وي كه در دولت‌ دوم حجت الاسلام سيد محمد خاتمي به عنوان وزير علوم به مجلس ششم معرفي شد و نتوانست از مجلس آن زمان راي اعتماد بگيرد، به دانشگاه تهران رفت و 4 سال به عنوان رئيس اين دانشگاه فعاليت كرد. اين بالاترين سابقه اجرايي فرجي دانا است.

اما عليرضا سليمي از اعضاي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در خصوص ديدگاه مجلس درباره فرجي دانا به خبرنگار جوان آنلاين مي‌گويد:‌ كميسيون آموزش و تحقيقات از ايشان دعوت كرده است تا در جلسه فردا كميسيون حضور پيدا كند و ديدگاه و برنامه‌هاي خود را درباره وزارت علوم به صورت رسمي اعلام كند.

دبير اول كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس همچنين به ملاك‌هاي اين كميسيون براي راي اعتماد دادن به فرجي دانا مي‌گويد: مهمترين ملاك ما عدم نقش آفريني آقاي فرجي دانا در قضاياي فتنه 78 و فتنه 88 است. قطعا فتنه خط قرمز مجلس براي راي اعتماد خواهد بود و اگر اين عدم نقش آفريني اثبات شود، ما شروع به بررسي برنامه‌ها و ديدگاه‌هاي ايشان خواهيم كرد.

سليمي در پاسخ به اين سوال كه آيا عدم راي اعتماد مجلس ششم به فرجي دانا براي پست وزارت علوم، در راي اعتماد مجلس نهم به وي تاثير دارد، عنوان مي‌كند: اين موضوع هيچ ارتباطي به راي اعتماد مجلس نهم ندارد. براي ما عدم نقش آفريني در فتنه و همچنين ديدگاه‌ها وبرنامه‌هاي ايشان مهم است. آقاي محصولي نيز در مجلس هفتم نتوانست راي اعتماد بگيرد اما در مجلس هشتم از نمايندگان راي اعتماد گرفت.

وي در پايان سخنان خود تاكيد كرد: موضوع فتنه 78 و 88 يك مسئله مهم براي مجلس است و قطعا نقش آفرينان در فتنه از مجلس مدال وزارت نخواهند گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار