کد خبر: 614234
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰
مشاور رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی لفظ «هولوکاست» را نه تنها در مصاحبه با سی ان ان بلکه در تمام طول سفر در نیویورک و گفت‌وگو با رسانه ها به کار نبرده و چنین بحثی را مطرح نکرده است.
محمدرضا صادق مشاور رئیس‌جمهور در پاسخ به این سؤال که شبکه خبری سی ان ان مصاحبه روحانی رئیس جمهور را تحریف کرد و واژه هولوکاست را از زبان آقای روحانی منتشر کرده است، آیا رئیس‌جمهور کشورمان این لفظ را به کار برده است، اظهارداشت: آنچه که من شاهد بودم آقای روحانی در تمام طول سفر پنج روزه خود به تیویورک که در معرض پرسش‌های خبرنگاران ممکن بود قرار بگیرد و وقت که درباره واقعه مطرح شده در جنگ جهانی دوم سخن به میان می‌آمد، اصلا و حتی یک بار هم از لفظ هولوکاست ستفاده نکرد.
 
وی تصریح‌کرد: آقای روحانی اصلا لفظ هولوکاست را به کار نبرده و چنین بحثی را مطرح نکرده است.
 
وی در پایان به دستاوردها و ابعاد خوب این سفر اشاره کرد.
 
روحانی از روز دوشنبه هفته گذشته برای شرکت در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل عازم نیویورک شد که امروز شنبه به تهران بازگشت.
 
در زمان حضور روحانی در نیویورک، سی ان ان مصاحبه با وی داشت و بخش مهمی از این مصاحبه سخنان رئیس جمهور کشورمان را تحریف کرد و حتی جملات و کلماتی همچون هولوکاست را از زبان روحانی منتشر کرد که وی اصلا آن جملات و کلمات را بکار نبرد.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار