کد خبر: 608408
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱
معاون حمل‌و‌نقل و ترافيك شهرداري تهران از ساماندهي حمل بار و تشكيل معاونت مديريت حمل بار درون‌شهري در سازمان حمل و نقل و ترافيك خبر داد
معاون حمل‌و‌نقل و ترافيك شهرداري تهران از ساماندهي حمل بار و تشكيل معاونت مديريت حمل بار درون‌شهري در سازمان حمل و نقل و ترافيك خبر داد و گفت: ساماندهي حمل بار درون‌شهري و فعاليت پيك موتوري‌ها، وانت بار‌ها، كاميونت و كاميون‌ها در پايتخت به طور جد دنبال خواهد شد. سيدجعفر تشكري‌هاشمي با بيان اينكه موضوع حمل و جابه‌جايي بار مسئله‌اي پيچيده است و تأثير زيادي بر اقتصاد شهر دارد، گفت: شهرداري‌ها تا پيش از اين مسئوليتي نسبت به حمل بار نداشتند اما با توجه به ماده ۲ قانون توسعه حمل و نقل عمومي كه مديريت حمل بار درون‌شهري را بر عهده شهرداري‌ها گذاشته است، معاونت مديريت حمل بار درون‌شهري در شهرداري تهران تشكيل و فعاليتش را آغاز كرده است.
وي ادامه داد: بايد مطالعات كامل و دقيقي از وضعيت جابه‌جايي بار در تهران صورت مي‌گرفت و براساس اين مطالعات، چارچوب قانوني كار تعيين مي‌شد تا همه اقدامات مبتني بر قوانين مصوب مجلس صورت گيرد، از اين رو گروه‌هايي براي جمع‌آوري آمار و بررسي وضعيت ناوگان حمل بار، انواع بار و حجم باري كه روزانه در پايتخت جابه‌‌جا مي‌شود تشكيل شدند و دستورالعمل‌هايي براساس اين بررسي‌ها نوشته و تدوين شد.
معاون شهردار تهران خاطر نشان كرد: امروز معاونت مديريت حمل بار درون‌شهري در حالي كار خود را آغاز مي‌كند كه مطالعات كاملي درباره حمل بار صورت گرفته و آيين‌نامه‌هاي مربوط به اين موضوع نيز به شوراي شهر تهران ارائه شده است. وي با تأكيد براينكه ساماندهي بار درون‌شهري از سوي شهرداري‌ها به معناي حذف سنديكاي حمل بار نخواهد بود و تعاوني‌ها و شركت‌هايي كه در اين مسير در حال فعاليت هستند به قوت خود باقي مي‌مانند، گفت: ما معتقديم اين مهم محقق نمي‌شود مگر اينكه تمام اصناف، اتحاديه‌ها و گروه‌هاي فعال در موضوع حمل بار سامان يافته در اين امر مشاركت داشته باشند. تشكري با بيان اينكه اقتصاد يك شهر نبايد تحت تأثير فعاليت‌هايي قرار گيرد كه با سعي و خطا اجرا مي‌شوند، گفت: اولويت ما در موضوع ساماندهي بار، ساماندهي گروه‌هايي است كه هيچ نهادي متولي آنها نيست، مانند بخشي از پيك‌هاي موتوري و وانت‌بار‌ها كه به صورت سرگردان در شهر فعاليت مي‌كنند.
وي افزود: در مرحله نخست تلاش خواهيم كرد كه اين گروه از وسايل نقليه كه متولي ندارند و تحت قيمومت تعاوني و اتحاديه‌اي نيستند را در قالب شركت‌هاي قانوني ساماندهي كنيم. معاون حمل و نقل و ترافيك اظهار كرد: در مرحله بعد موضوع يكسان‌سازي رويه‌هاي حمل بار مطرح است چراكه اكنون در اكثر موارد حمل بار بدون داشتن بارنامه و ساختار مطمئن صورت مي‌گيرد اين درحالي است كه بايد داشتن بيمه و بارنامه معتبر براي جابه‌جايي بار الزامي شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار