کد خبر: 603831
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸
شنیده‌های خبرنگار هشت صبح حاکی از آن است که انتخاب وزیر پیشنهادی برای سه وزارت‌خانه مهم سیاسی به پایان رسیده است.

هشت صبح: سرانجام پس از بررسی‌های طولانی کارگروه‌های رئیس جمهور منتخب برای انتخاب وزرا، به نظر می‌رسد نام سه وزرای سه وزارت‌خانه اصلی دولت مشخص گردید؛ این سه وزارت‌خانه به اصطلاح وزارت‌خانه‌های سیاسی شناخته می‌شوند و بر اساس شنیده‌ها این مردان برای این سه وزارت‌خانه معرفی می‌شوند:

گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات تقریبا از همان زمان پیروزی حسن روحانی در انتخابات قابل حدس زدن بود. علی یونسی وزیر اطلاعات دولت خاتمی. یونسی در انتخابات از همان ابتدا از حسن روحانی حمایت کرد و از فعالان ستاد انتخاباتی وی بود. تجربیات اطلاعاتی وی در دوران پس از پیروزی انقلاب تاکنون می‌تواند پشتوانه خوبی برای این وزارت‌خانه امنیتی باشد.

گزینه پیشنهادی وزارت کشور محمد شریعتمداری است؛ هشت سال وزیر بازرگانی خاتمی و هشت سال اخیر عضو شورای راهبردی روابط خارجی به حکم مقام معظم رهبری. وی توانست در کسوت وزیر پیشنهادی از مجلس بیشترین آرای اعتماد را از مجلس بگیرد؛ دوره اول 199 رای و دوره دوم 215 رای. وی از جایگاه مناسبی میان جناح‌های سیاسی برخوردار است و مشی اعتدال او می‌تواند راهگشای کار این وزارت‌خانه باشد. شریعتمداری نماینده دولت خاتمی در حل رفع اختلاف با مجلس و قوه قضائیه بود. البته وی برای معاون اولی دولت روحانی مطرح است اما در صورتی که جهانگیری برای این سمت انتخاب شود، به عنوان وزیر کشور معرفی خواهد شد.

گزینه پیشنهادی وزارت امور خارجه محمد جواد ظریف معرفی شده است؛ وی از اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای سابق بود و پنج سال نیز سفیر و نماینده کشورمان در سازمان ملل بوده است. ظریف داراي مدرك دكتراي حقوق بين‌الملل از دانشگاه دنور ايالات متحده مي‌باشد و سابقه استادي حقوق بين‌الملل و ديپلماسي چند جانبه را در دانشگاه تهران دارد. آخرین سمت وی نیز معاونت بین الملل دانشگاه آزاد در زمان ریاست جاسبی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار