کد خبر: 522960
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۰
دانايي خبر داد:
سيد عباس دانايي اظهار داشت: ۱۰ حلقه فيلم در حوزه هنري استان سمنان به همت هنرمندان اين استان توليد شده و ارائه ۳۵۰ دقيقه کار فيلمي در يک سال، اقدام بي‏‌سابقه‏‌اي است که هنرمندان سمناني آن را ثبت کردند.
وي تصريح کرد: اين فيلم‏ ها که در حقيقت نمايشي از دستاوردهاي تصويري و هنري هنرمندان استان سمنان بوده، به همت و با پشتيباني حوزه هنري اين استان ارائه شده است.
رئيس حوزه هنري استان سمنان افزود: هم ‏اکنون هشت حلقه از اين فيلم‏ ها آماده شده و دو حلقه ديگر نيز در مرحله صداگذاري و تدوين نهايي قرار دارد و اين امر، افتخاري براي استان سمنان محسوب مي‏شود.
دانايي ابراز اميدواري کرد: ۲ حلقه فيلمي که در مرحله پاياني ارائه به مردم و علاقه‏ مندان قرار دارد نيز در آينده نزديک با حضور هنرمندان استان سمنان روانه بازار فعاليت‏ هاي هنري سمنان شود.
وي با بيان اينکه سه جلد کتاب جديد نيز در استان سمنان رونمايي مي‏ شود، اظهار داشت: در بخش ادبيات، شعر و داستان در استان سمنان کارهاي خوبي صورت پذيرفته است.
رئيس حوزه هنري استان سمنان افزود: سمنان سال گذشته در جشنواره توليدات حوزه هنري استان‏ هاي مختلف کشور، رتبه برتر را از آن خود کرد؛ اما در اين بخش باز هم جاي کار وجود دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار