کد خبر: 522561
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۰
فارس: اسقف‌های شهر حلب در شمال سوریه نشست فوق العاده‌ای را برای بررسی وضعیت اسقف «یوحنا ابراهیم» و اسقف «پولس یازجی» که امروز صبح سه شنبه در ریف حلب توسط عناصر جهادی تکفیری «جبهه النصره» ربوده شدند، و راه‌های آزادی آنها برگزار کردند.

منابع آگاه خبر آزادی این دو اسقف که امروز ظهر منتشر شد، را تکذیب و اعلام کردند که تاکنون هیچ طرف رسمی از داخل نشست اسقف‌ها این خبر را تایید نکرده‌اند.

این منابع اعلام کردند که این خبرها صرفا شایعه بوده و اسقف‌های حلب در نشست فوق العاده‌ خود در حال بررسی راه‌های آزادی آنها هستند.

انتشار خبر ربوده شدن این دو اسقف با واکنش شدید و تند مردم سوریه از جمله اهالی حلب و همچنین طرف‌های رسمی در وزارت اوقاف سوریه و طوایف مسیحی مواجه شده و پاپ واتیکان برای آزادی این دو اسقف دعا کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار