
دختران دبيرستاني حوزه دانش آموزي حضرت زينب سلام الله عليها از ياسوج كه به اردوهاي راهيان نور اعزام شده اند، در پايان سفر معنوي خود به سرزمين هاي نور، "دلنوشته اي به شهيدان" را بر صفحه نگاشته اند. اين دلنوشته ها تحت عنوان "قلم هاي عاشق" و به صورت روزانه از نگاه محبت آميز شما خواننده محترم مي گذرد.
**********
من ن.د كلاس دوم دبيرستان از مدرسه ي ... هستم و مي خواهم حرف دلم را با شهدا بگويم.
من تا قبل از اين اردو دختري با رفتار خوب و حجاب متوسط داشتم كه از وقتي وارد شلمچه شدم حال و هواي تازه اي پيدا كردم. و تصميماتي گرفته ام از جمله حجاب كامل داشته باشم.
و از شهداي عزيز كشورم مي خواهم كه مرا در رابطه با اين تصميم كمكم كنند و تاكنون هم كه اين نامه را نوشته ام سخت و محكم پاي حرفم ايستاده ام و اميدوارم بعد از اين هم اين گونه باشم.
از شما شهيدان غيور و دلير مي خواهم كه مرا در انجام كارهاي نيك و پسنديده ي ديگري هم ياري كنيد. ان شاالله
ن دلجو
**********
شهدا را ياد كنيم حتي با يك صلوات.
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم