
امروز تيمهاي پيكان و كاله در تهران و متين و سايپا در ورامين به مصاف هم ميروند كه تيمهاي پيروز فيناليست ليگبرتر واليبال خواهند بود.
اين بازيها در حالي در شهرهاي تهران و ورامين پيگيري ميشود كه پيش از اين قرار بود براي جلوگيري از حاشيههاي احتمالي، اين دو مسابقه حساس در سالن ۱۲ هزار نفري آزادي تهران برگزار كند اما پس از اعتراض شديد نمايندگان ورامين و پيكان سرانجام ميزباني بازيهاي سوم طبق روال مرسوم به تيمهايي رسيد كه در مرحله مقدماتي امتياز بيشتري كسب كرده بودند. در ديدار اول كه به نوعي فينال به حساب ميآيد تيم پيكان و كاله، هر كدام با ستارگاني كه در اختيار دارند باعث بالا رفتن حساسيت اين بازي ميشوند. شاگردان پيمان اكبري و بهروز عطايي در شرايطي به مصاف هم ميروند كه هر امتياز مسابقه برايشان حكم مرگ و زندگي را دارد، چراكه تيم پيروز راهي فينال ميشود و بازنده بايد به كسب عنوان سومي اميد داشته باشد. به طور حتم كاله با سابقه قهرمانياش امسال هم به دنبال قهرماني است و تمام سعي خود را ميكند تا به فينال برسد و شانس خود را براي يك قهرماني ديگر امتحان كند.
اما در ديگر بازي فردا نيز دو تيم متين و سايپا به مصاف هم ميروند. دو تيمي كه اولا بسيار جوان هستند و تا حدودي از نظر تاكتيكهاي فني شباهتي با هم ندارند. متينيها كه پس از پيروزي ۳ بر صفر در ديدار نخست، دومين ديدار برابر سايپا را در سالن انقلاب كرج با نتيجه ۳ بر ۲ واگذار كردند، امروز با حمايت هواداران خود در سالن شهيد گل عباسي ورامين اميد زيادي دارند تا حريف قدرتمند خود را بار ديگر شكست دهند.
سرمربي تيم كارخانه با ابراز اميدواري از فيناليست شدن متين ورامين در رقابتهاي واليبال ليگبرتر ميگويد: از ابتدا هدف ما رسيدن به اين مرحله از مسابقات بود به همين دليل تلاش كرديم تا از حق خود براي ميزباني در ديدار سوم استفاده كنيم.
مصطفي كارخانه با بيان اينكه رقابت با سايپا براي رسيدن به فينال مسابقات واليبال ليگبرتر كار سخت و سنگيني است، اظهار ميدارد: سايپا تيم خوبي است كه از تشكيلات قوي بهره ميبرد اما مهم اين است كه هدف ما رسيدن به فينال است و براي دستيابي به آن تلاش زيادي خواهيم كرد. اميدوارم با توجه به زحمت و برنامهريزي كه تا حالا داشتهايم و به لطف خدا كه تا حالا شامل حالمان بوده است بتوانيم فيناليست شويم.