کد خبر: 512091
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۶
خسارات مالی ناشی از سقوط شهاب سنگ در منطقه چلیابینسک روسیه از یک میلیارد روبل (حدود ۳۳ میلیون دلار) فراتر رفته است.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه اینترنتی روسی لنتا ، میخاییل یوریویچ استاندار منطقه چلیابینسک روسیه گفت: کاخ یخی اورالسکایا مولنیا بیش از همه آسیب دیده و میزان خسارت وارد شده به آن ۲۰۰ میلیون روبل برآورد شده است.

یوری سربریانسکی وزیر ورزش و گردشگری منطقه چلیابینسک نیز گفت: به علت این خسارت باید کاخ را به مدت یک و نیم تا دو ماه تعطیل و همه مسابقه ها را لغو کرد.

علاوه براین ۹۳ بیمارستان و درمانگاه و ۲۱ ساختمان زیر نظر حمایت اجتماعی از جمله کودکستانها و سرای سالمندان نیز آسیب دیده است.

همچنین بر اثر سقوط بقایای شهاب سنگ در منطقه چلیابینسک روسیه یک هزار و دویست نفر آسیب دیده اند.

مقامات وزارت بهداشت منطقه اعلام کردند : یک هزار و ۱۴۲ نفر برای دریافت کمکهای پزشکی مراجعه کرده اند که ۴۸ نفرشان از جمله ۱۳ کودک بستری شده اند و به گفته پزشکان حال ۲ نفرآنها وخیم است.

بر اساس این گزارش مردم دچار جراحت، انواع شکستگی، آسیب دیدگی جمجمه و غیره شده اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار