کد خبر: 510991
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۶
عضو کمیسیون عمران مجلس:

به گزارش جوان و به نقل از خانه ملت، مجید جلیل‌سرقلعه با اشاره به این که افزایش خانه‌های خالی خود مزید بر علت گرانی مسکن است، افزود: اخذ مالیات از این خانه ها می‌تواند راهگشای قیمت‌های نجومی مسکن باشد.
وی با بیان این که ایجاد بانک اطلاعات مسکن نیز می‌تواند موجب کوتاه شدن دست دلالان از بازار مسکن شود، تصریح کرد: دولت باید با سیاست‌گذاری‌های مناسب از زیاد شدن خانه‌های بدون‌ سکنه که موجب افزایش قیمت مسکن می شود، می تواند جلوگیری کند.
نماینده مردم لردگان در مجلس با تاکید بر این که اخذ مالیات از خانه‌های خالی می‌تواند منبع درآمدی برای دولت باشد، بیان داشت: این اقدام دولت می‌تواند مهار‌کننده قیمت سرسام‌آور مسکن باشد.
وی در خصوص افزایش وام ساخت مسکن، تصریح کرد: در صورتیکه این وام‌ها در ساخت مسکن هزینه شود می‌توان شاهد کاهش قیمت‌ مسکن در کشور باشیم.
جلیل‌سرقلعه ادامه داد: اگر وام مسکن در بحث خرید و فروش آن استفاده شود باز هم افزایش قیمت‌ها و تورم را شاهد خواهیم بود و این در حالیست که وارد شدن تسهیلات بانکی در ساخت و ساز مسکن علاوه بر کاهش تورم ایجاد اشتغال را نیز موجب خواهد شد.
وی با بیان این که اگر خرید و فروش‌ها کنترل شود بازار مسکن به پرواز قیمت‌ها دچار نخواهد شد، تاکید کرد: تا زمانی که کنترل‌ها دچار ضعف است تورم در بحث مسکن وجود خواهد داشت.
نماینده مردم لردگان در مجلس با تأکید بر این که اخذ مالیات از خانه های خالی و بدون سکنه باید با جدیت از سوی دولت و مسئولان دنبال شود، یادآور شد: مسکن بدون سکنه یکی از عوامل تشدید قیمت‌ها در بازار است.
وی خاطرنشان کرد: در صورت راه اندازی بانک اطلاعاتی در خصوص مسکن می توان به آمار دقیق خانه های خالی در سطح شهر و همچنین دلالان بازار مسکن دست یافت و از افزایش بی رویه قیمت خانه جلوگیری کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار