کد خبر: 510674
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۷
اختصاصی شریان نیوز:
به گزارش شریان نیوز، در این برنامه که دیشب (سه شنبه) با حضور جمعی از جانبازان، آزادگان و فرزندان شهدا و خانواده های ایشان در مرکز همایشهای صدا و سیما برقرار شد، آقای عباسی (وزیر ورزش و جوانان) در این مراسم ابتدا نقل قول هایی از شهید بهشتی و شهید مطهری درباره شهادت و شهید ذکر کرد و سپس گفت: پس از ۳۴ سال انقلاب اسلامی با وجود توطئه های دشمنان که هر یک به تنهایی می توانست ملتی را از پای درآورد، سرفراز ایستاد و همچنان هم ایستاده است.

وزیر ورزش و جوانان افزود: کار دشمن این است که دل ما را خالی کند اما همه عزت و ارزشهای ما در اینجاست و همه چیز ما هم از شهداست و ما مدیون شهدا و ایثارگران هستیم.

عباسی در ادامه تصریح تصریح کرد: پس ازدفاع مقدس، بیشترین توطئه و فرافکنی ها دشمنان به سمت جوانان و نوجوانان می باشد اما جوانان ما هم همانطور شجاعانه که در اجتماعات محرم و ۲۲ بهمن دیده می شود ایستاده اند.

در این مراسم که با همت جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر برگزار شد ، همچنین آقای سید مهدی امینی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سخنانی خاطر نشان کرد: بیش از ۲۲۰ هزار شهید و ۵۵۰ هزار جانباز، بار سنگینی بر پشت انقلاب است که مسئولیت آن به ویژه متوجه فرزندان ایثارگران می باشد.

وی افزود: در زمان جنگ دلارهای کشورهای غربی تبدیل به گلوله می شد اما امروز آن دلارها به صورت پیچیده تر برای تخریب بهترین فرزندان این کشور است و جوانان هشیار با جنگ های نرم جلوی آنها ایستاده اند.

براساس این گزارش، در این مراسم از چهار فرزند موفق شهید به نامهای رضا فرزانه، امیر افکار، رضا شکوری و اصغر نقی زاده با اهدای لوح قدر دانی شد.

در مراسم امشب همچنین از خبرگزاری شاهد (www.shahed-press.com) رونمایی شد و باشگاه خدمات رفاهی وابسته به جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار آغاز به کار کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار