قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی در هفته گذشته سیر صعودی را در بازار طی کرد.در این هفته در محصولات گروه خودروسازی سایپا، خودروی سایپا ۱۱۱ به قیمت حدود ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش میرسید. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو ۱۱ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان است. سایپا SL ۱۳۱ نیز به قیمت حدود ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و SX ۱۳۱ نیز به قیمت حدود ۱۷ میلیون تومان عرضه میشد. البته قیمت رسمی SL ۱۳۱ معادل ۱۱ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان و SX ۱۳۱ نیز ۱۱ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان تعیین شده است.
قیمت تیبا نیز به حدود ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید. البته قیمت رسمی این خودرو ۱۵ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان تعیین شده است. تندر ۹۰ مدل E۲ پارس خودرو نیز به قیمت حدود ۳۷ میلیون تومان به فروش می رسید. البته قیمت رسمی این خودرو ۲۱ میلیون و ۵۰ هزار تومان است. قیمت مگان ۲۰۰۰ اتومات نیز به حدود ۸۲ میلیون تومان رسید. قیمت رسمی این خودرو ۵۷ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان تعیین شده است. ماکسیما نیز در حالی به قیمت حدود ۱۰۸ میلیون تومان به فروش می رسید که قیمت رسمی این خودرو ۸۵ میلیون تومان است. در هفته گذشته در گروه محصولات ایران خودرو، خودروی پژو ۲۰۶ در برخی نمایندگی های فروش موجود نبود. قیمت پژو ۲۰۶ صندوقدار نیز در مدل V۹ این خودرو به حدود ۵۰ میلیون تومان و در مدل V۸ نیز حدود ۴۲ میلیون تومان رسید. این در حالی است که قیمت رسمی مدل V۹ حدود ۲۶ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان و مدل V۸ نیز ۲۲ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان است. تندر ۹۰ ایران خودرو نیز در مدل E۲ آن به قیمت حدود ۳۶ میلیون هزار تومان به فروش می رسید. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو ۲۱ میلیون تومان تعیین شده است. پژو ۴۰۵ نیز به قیمت حدود ۲۳ میلیون تومان عرضه میشد. البته قیمت مصوب این خودرو ۱۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان است. قیمت پژو پارس سال نیز به حدود ۳۳ میلیون تومان رسید. قیمت رسمی این خودرو نیز حدود ۲۴ میلیون تومان تعیین شده است. قیمته ای یاد شده مربوط به مدل پایه و تکسوز این خودروها است. با توجه به قطع عرضه از سوی خودروسازان و برخی ضعف های نظارتی، این قیمت ها در نمایندگی های فروش مختلف مقداری متفاوت است.
حال و احوال وارداتی ها
در روزهایی که قیمت خودروهای داخلی هر روز گام های چند صد هزار تومانی بر می دارند وارداتیها بصورت چراغ خاموش این گام را ۱۰ , ۵۰ و یا صد میلیون تومانی بر میدارند.سال گذشته در همین بهمن ماه با همین قیمت ها می توانستید ۲ یا ۳ خودرو وارداتی خریداری کنید. به بازار می رویم اولین خودروهایی که جلب توجه کرد و کمی غیر عادی به نظر میرسید محصولات هیوندای یکی آزرا ۲۰۱۳ به همراه وراکروز بود . آزرا اتاق جدید سال گذشته حدود ۸۸ میلیون تومان بود ولی امروز به ما ۲۰۰ میلیون تومان پیشنهاد شد که تقریبا ۳ برابر شده است و وراکروز هم که حال و روز بدتری داشت برچسب ۲۱۵ بر روی آن خورده بود که سال گذشته حدود ۹۰ میلیون تومان قیمت داشت .دیگر خودروهای وارداتی هم امروز از قیمت پنجشنبه بالاتر قیمت گذاری میشدند. قیمت سوناتا ۲۰۱۳ برابر با ۱۴۴ میلیون تومان بود که سال گذشته حدودا ۶۵ میلیون قیمت داشت سانتافه ۲۰۱۲ هم قیمتی نجومی داشت و به ۱۷۳ میلیون تومان رسیده است .هیوندای جنسیس جدید را می توانید در بازار با قیمت ۲۳۰ خریداری کنید و در آن سوی گود برادر هیوندای یعنی کیا هم در حال تاخت و تاز است که پیشنهاد می کنیم اگر پولی از جیبتان سرازیر نیست به این بازار پر از شگفتی پا نگذارید به دلیل آنکه از یکی از نمایشگاه داران پایتخت قیمت پورشه پانامرا توربو ۲۰۱۳ را جویا شدیم که با خیال آسوده قیمت ۱ میلیارد و ۳۰ میلیون تومان را اعلام کرد . لازم به ذکر است قیمت های بصورت رسمی از سطح بازار جمع آوری شده است که برای دیدن شرح کامل قیمت ها می توانید به این صفحه مراجعه نمایید .