کد خبر: 508997
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۱
اذعان به بی اثربودن تحریم ها و فشارهای اقتصادی غرب
اقتصاد پرس: سایت تحلیلی تایم در مقاله ای به بررسی گفتگو های هسته ای ایران و ۵+۱ پرداخته و نوشته است: باراک اوباما هفته پیش در یک سخنرانی گفت: یک دهه جنگ به پایان رسیده. وی تاکید کرد: اکنون به دنبال آن هستیم که نشان دهیم می خواهیم اختلافات را با دیگر ملت ها به صورت صلح آمیز حل کنیم نه به این خاطر که ما درباره خطراتی که تهدیدمان می کنند بی تفاوتیم بلکه به این خاطر که این مسیر می تواند سوظن ها و ترس را از میان بردارد.

سایت تحلیلی تایم در مقاله ای به بررسی گفتگو های هسته ای ایران و ۵+۱ پرداخته و نوشته است: باراک اوباما هفته پیش در یک سخنرانی گفت: یک دهه جنگ به پایان رسیده. وی تاکید کرد: اکنون به دنبال آن هستیم که نشان دهیم می خواهیم اختلافات را با دیگر ملت ها به صورت صلح آمیز حل کنیم نه به این خاطر که ما درباره خطراتی که تهدیدمان می کنند بی تفاوتیم بلکه به این خاطر که این مسیر می تواند سوظن ها و ترس را از میان بردارد.
تایم در ادامه می نویسد: این جملات اوباما اشاره به ایران دارد جایی که اوباما مخالف اقدام نظامی است و معتقد است مذاکرات دیپلماتیک باید هرچه سریعتر صورت گیرد.
تایم در ادامه به نقل از سخنگوی رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپامی نویسد:در حالیکه ایران به علت تحریم های بی سابقه در وضعیت دشواری به سر می برد، اما ایرانی ها هیچ گاه از مواضعشان کوتاه نیامدند وهمین مسله کار غرب را با مشکل مواجه کرده است. ایران معتقد است غرب نمی خواهد چیزی اضافه تر از بسته ارائه شده در مذاکرات قبلی که توسط ایران رد شد، ارائه دهد. بنابر این می توان تیجه گرفت تحریم ها اثر بخشی جدی در اقتصاد ایران نداشته است.
تایم در ادامه به نقل از مارک فیتزپاتریک رییس دپارتمان دولتی منع غنی سازی می نویسد: این برداشت اشتباهی است که گفته می شود ایران روی پرتگاه است و تحریم ها آن را پای میز مذاکره کشیده اند. ایران نمی خواهد تصویری خسارت دیده از تحریم ها از خود نشان دهد وتا به رسمیت شناختن حقوق هسته ای ملت ایران تمایلی به آمدن بر سر میز مذاکرات هم ندارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار