کد خبر: 508507
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۹
فارس: وزارت امور خارجه ژاپن اعلام کرد که این کشور در نظر دارد در بحبوحه درگیری در مالی، سفارت خود را در این کشور تعطیل کند.

به گزارش شبکه پرس‌تی‌وی، وزارت امور خارجه ژاپن در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور «به دلیل عدم امنیت در مالی و همچنین در باماکو، پایتخت این کشور، به صورت موقت سفارت خود را در این کشور تعطیل می‌کند.»

پیش از این کانادا در تاریخ ۲۰ ژانویه به دلایل امنیتی اکثر کارکنان خود و خانواده‌های آنان را از سفارت این کشور در مالی خارج کرد.

اتاوا افزون بر این از هر یک از اتباع کانادایی که هنور در مالی مانده‌اند خواست که «هرچه سریع‌تر آنجا را ترک کنند.»

دخالت نظامی فرانسه در کشور مالی از روز جمعه (۱۱ ژانویه، ۲۲ دی) با حملات هوایی به این کشور به بهانه جلوگیری از پیشروی معارضان آغاز شد. با این وجود با گسترش تهاجم زمینی و حملات هوایی پاریس به مالی تصاویر اندکی از این درگیری‌ها منتشر شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار