کد خبر: 507401
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۱ - ۲۲:۴۴
سلطانیه:
فارس: «علی اصغر سلطانیه» نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در خصوص مذاکرات ۲۷ و ۲۸ دی ماه ایران و نمایندگان آژانس بین المللی اتمی عنوان کرد: گفت‌وگوهای تخصصی و فشرده به مدت ۲ روز انجام شد و در جریان آن برخی اختلاف نظرات حل و فصل و برخی کماکان باقی ماند.

وی افزود: در این دور از مذاکرات حرکت رو به جلو بوده و ایران این آمادگی را داشت که گفت‌وگوها یک روز دیگر ادامه پیدا کند، اما به دلیل این که ۲ نفر از نمایندگان آژانس عازم ماموریت در کشور دیگری بودند، مذاکرات به ۲۴ بهمن در تهران موکول شد.

سلطانیه در خصوص اخبار برخی رسانه های خارجی در ارتباط با قرار بازدید نمایندگان آژانس بین المللی انرژی اتمی از سایت نظامی پارچین در این دور از مذاکرات تصریح کرد: هیچ گونه توافقی در رابطه با موضوع ادعایی از جمله بازدید از سایت پارچین انجام نخواهد شد قبل از آن که چارچوب مدالیته در مذاکرات نهایی شود.

نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی افزود: هیچ قراری در رابطه با پارچین گذاشته نشده بود. در این جلسه صرفا پیرامون چگونگی و تعیین چارچوب مدالیته، مذاکره صورت گرفت.

سلطانیه با بیان این که در این دور ۸ نماینده از سوی آژانس بین المللی حضور داشتند و فضای گفت‌وگوها کارشناسی و حرفه ای بود گفت: در این مذاکرات در خصوص ابعاد فنی و حقوق بحث و تبادل نظر شد.

وی با تاکید بر این که انجام هر گونه اقدامات فراتر از تعهدات عادی صرفا باید در یک چارچوب ضابطه مند صورت بگیرد اظهار داشت:‌ مذاکرات ۲ روز گذشته در راستای تهیه همین چارچوب ضابطه مند انجام شد.

هفتمین دور از مذاکرات ایران و آژانس چهارشنبه و پنج‌شنبه (۲۷ و ۲۸ دی‌ماه) در محل سازمان انرژی اتمی برگزار شد. دو طرف در پایان مذاکرات توافق کردند تا در ۲۴ بهمن یک‌بار دیگر در تهران به گفت‌وگوها ادامه دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار