کد خبر: 507371
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۱ - ۰۶:۱۵
سپاهان برد، تراكتور دوباره به صدر آمد، امروز استقلال در انزلي
پرسپوليس يك – داماش گيلان صفر
پر بيراه نيست اگر بگوييم تنها نكته نيمه اول، همان تك گل ماهيني بود كه در دقيقه ۴۰ بازي، از روي نقطه پنالتي براي سرخپوشان به گل تبديل شد. داماش پرسپوليس را در گيلان برده بود و به نظر مي‌رسيد در تهران هم باعث دردسر سرخپوشان شود. هرچند كه پرسپوليس هم اين روزها با گل‌محمدي خوب نتيجه گرفته اما نه داماش تيم نيم فصل اول بود كه پرسپوليس را برده بود و نه پرسپوليس تيم متحول شده هفته‌هاي اخير، به طوري كه نيمه اول هر دو تيم بيشتر به دنبال توپ بودند و مالكيت داماش بر توپ بيشتر بود.
 
اما در واقع تنها موقعيت اين تيم شوت مهدوي بود كه با فاصله‌اي كم از دروازه نيلسون به بيرون رفت. پرسپوليس هم چند حمله روي دروازه داماش داشت اما نه ضرباتي كه دروازه مهمان را به طور جدي به خطر بيندازد و مهمترين حمله بي‌نتيجه سرخپوشان، شوت پشت محوطه جريمه پترويج بود كه به خارج از زمين رفت و البته گلي كه روي فرار غلامرضا رضايي در دقيقه ۴۰و سرنگوني او در تك به تك با فراهاني روي پنالتي نصيب سرخپوشان كرد. بعد از گل سرخپوشان، داماش در صدد جبران برآمد و يك مرتبه هم نيلسون را به واكنشي جدي وا داشت. هرچند در اين صحنه كه روي فرار حسين ابراهيمي از جناح راست پرسپوليس و سانتر او براي متوسل زاده و نهايتا شوتش به دروازه پرسپوليس همراه بود، داماشي‌ها معتقد بودند توپ را ماهيني با دست از روي خط دروازه بيرون كشيده نه نيلسون كه داور چنين اعتقادي نداشت. 

به نظر مي‌رسيد نيمه دوم، نيمه متفاوتي باشد براي هر دو تيم. اما نيمه دوم اين بازي هم چنگي به دل نزد و نه پرسپوليس براي نتيجه‌اي بهتر جنگيد و نه داماش تلاش چشمگيري براي تغيير نتيجه كرد تا سرانجام بازي با همان تك گل نيمه اول و نتيجه يك بر صفر به پايان برسد. هرچند كه سرخپوشان دقايق پاياني نيمه دوم مي‌توانستند يك گل ديگر هم به ثمر برسانند. اما همچون بازي با صبا، مهاجمان و بازيكنان پيش تاخته پرسپوليس، راه دروازه داماش را گم كرده بودند. 

در ديگر بازي‌هاي مهم ديروز سپاهان موفق شد با سه گل، ميزبان خود سايپا را شكست دهد تا بعد از چند هفته ناكامي، دوباره رنگ برد را ببيند. شاگردان كرانچار با كسب اين پيروزي نشان دادند كه دوباره در مسير قهرماني قرار گرفتند. 

تراكتور سازان تبريزي هم همچون هفته قبل، با توجه به اينكه يك روز زودتر از استقلال بازي كردند، توانستند با شكست نفت آبادان، بار ديگر به صدر جدول صعود كنند. هرچند كه بايد ديد باز هم بعد از بازي استقلال از صدر جدول به زير مي‌آيند يا همچنان صدرنشين مي‌مانند. 

ملوان - استقلال، ساعت ۱۵:۳۰
بازي قبل از دربي و نتيجه آن، براي قلعه‌نويي از اهميت زيادي برخوردار است، چراكه مي‌تواند روحيه و انگيزه شاگردان امير را براي بازي حساس هفته بعد بالا ببرد. اما برخلاف بازي‌هاي هفته‌هاي قبل، كار شاگردان قلعه‌نويي امروز در تختي انزلي بسيار سخت است، چراكه استقلال، امروز بايد در چند جبهه بجنگد. 

بحث كسر شش امتياز از اين تيم، يكي از مسائلي است كه مي‌تواند بازيكنان اين تيم را تحت تأثير قرار داده و كارشان را برابر ملوان سخت كند. مسئله‌اي كه نه تنها ذهن بازيكنان، كه قلعه‌نويي را هم تحت‌الشعاع قرار داده و بايد ديد اين مسئله مي‌تواند تأثير منفي خود را در نحوه بازي استقلالي‌ها بگذارد يا نه. از طرفي، ملوان، بيست و يكمين حريف اين هفته استقلال، بعد از باخت پر گل برابر پرسپوليس در جام حذفي، وارد بحران شده است. انزلي‌چي‌ها از چهار بازي گذشته تنها دو امتياز كسب كرده‌اند و هر دو بازي قبلي خود را هم باخته‌اند.
 
به طوري كه زمزمه هايي در خصوص ايجاد تغييرات روي نيمكت اين تيم شنيده مي‌شود و همين مسئله و امتياز بازي خانگي، انگيزه‌هاي خوبي است تا ملوان، امروز، تختي را براي استقلال به جهنم تبديل و با متوقف كردن صدرنشين ليگ در انزلي، نوار ناكامي‌هاي خود را پاره كند. خصوصا كه به رغم نتايج ضعيف هفته‌هاي قبل، هنوز هم جزو تيم‌هاي بالاي جدول است. اما نمي‌توان انگيزه‌هاي قلعه‌نويي و شاگردانش را براي نتيجه اين بازي ناديده گرفت. سه امتيازي كه مي‌تواند استقلالي‌ها را براي بازي با پرسپوليس آماده كند. اما يكي از نكات مهم اين بازي، شايد قرار نگرفتن نام فرهاد مجيدي در ليست ۱۸ نفره استقلال است. تصميمي كه از سوي قلعه‌نويي و به دليل آمادگي اين بازيكن براي دربي اتخاذ شده است. استقلال اگر با دست پر از انزلي بازگردد، نه تنها صدرنشيني‌اش را تثبيت كرده، كه براي بازي حساس هفته بيست و دوم نيز آماده شده است اما بايد ديد احمدزاده كه اين هفته‌ها، خوب نتيجه نگرفته، از خير سه امتياز اين ديدار خانگي مي‌گذرد؟ 

مس كرمان - فولاد، ساعت۱۵:۳۰
در ديگر بازي امروز، فولاد خوزستان، تيم سوم جدول كه به شدت در تعقيب تراكتور و استقلال است براي رسيدن به رتبه‌هاي بالاتر، در ديداري خارج از خانه به مصاف مس كرمان مي‌رود. فركي، مي‌داند هر گونه لغزشي به معناي از دست رفتن رتبه سوم جدول است و به همين دليل، حتي حاضر به از دست دادن امتيازهاي بازي‌هاي خارج از خانه هم نيست. اما لوكا هم كه بابت نتايج اخير تيمش به شدت تحت فشار است، به اين راحتي‌ها از امتياز اين بازي خانگي نمي‌گذرد و همين مسئله مي‌تواند باعث شود تا تماشاگران شاهد يك بازي زيبا از دو تيم باشند. 

ساير نتايج هفته بيست و يكم ليگ برتر
فجرسپاسي يك - صباي قم يك
ذوب آهن يك - گهر دورود صفر
راه آهن ۳ - آلومينيوم صفر
پيكان يك - نفت تهران ۳
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار