کد خبر: 505495
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۲
مسئول پیش بینی هواشناسی استان کرمانشاه:

به گزارش خبرنگار جوان از کرمانشاه دید افقی در این شهرستان اینك ۹ هزار و ۸۰۰ متر از میزان استاندارد یك هوای سالم كه (۱۰ هزار متر) است، كمتر می باشد كه این امر نشان دهنده آلودگی شدید هوا در این منطقه مرزی غرب كشور است.
سعید قاسمی  با بیان اینكه این سامانه تا اواخر روز جاری در آسمان ایبن شهرستان وجود دارد، تصریح كرد: دمای فعلی هوای قصرشیرین ۹ درجه سلسیوس بالای صفر و میزان رطوبت موجود در هوا نیز بیشتر از ۸۵ درصد گزارش شده است.
قاسمی خاطرنشان كرد: همچنین دید افقی ناشی از گرد و غبار در بخش مرزی سومار از توابع شهرستان قصرشیرین هم اكنون پنج هزار متر و در سرپل ذهاب نیز یك هزار متر است.
كارشناس مسوول پیش بینی اداره كل هواشناسی كرمانشاه اظهار كرد: پیش بینی می شود در ساعات آینده از میزان ابرناكی و غلظت غبار موجود در هوا كاسته شود و این سیستم بتدریج از آسمان منطقه خارج شود.
وی از ورود سامانه ای بارش زا از عصر فردا (چهارشنبه) در بیشتر مناطق استان كرمانشاه خبرداد و گفت: با ورود این سامانه شاهد بارش برف و باران و وزش باد در سطح استان خواهیم بود ضمن اینكه در روز پنجشنبه نیز باز هم مناطق مرزی و غربی استان مستعد گرد و غبار خواهد بود.
گرد و غبار موجود در هوای منطقه قصرشیرین نتیجه وزش باد شدید در بیابان های كشور عراق است كه پس از مدتی وارد آسمان شهرهای مرزی كشورمان شده و موجب آلودگی هوای این مناطق و دیگر شهرهای كشور می شود.
شبكه بهداشت و درمان شهرستان های قصرشیرین و سرپل ذهاب با صدور اطلاعیه های جداگانه از شهروندان بویژه افراد مسن، كودكان و بیماران قلبی و تنفسی خواستند به دلیل آلودگی هوا و وجود ریزگردها در آسمان شهر از ورود به فضای باز و آزاد خودداری كنند و در صورت لزوم از ماسك استفاده نمایند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار