کد خبر: 505226
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۰
کارشناس تکنولوژی و گروه‌های آموزشی آموزش و پرورش داراب خبر داد
ذبیح‌اله فرشادفر در گفت‌وگو با خبرنگار ما در داراب اظهار داشت: این جشنواره با هدف کیفیت‌بخشی به آموزش، تحقق اهداف دانشی مهارتی و نگرشی، آموزش روش‌های علمی پژوهشی به دانش‌آموزان و استفاده از روش حل مسئله و مشارکت دانش‌آموزان در یادگیری برگزار شده است.
وی ادامه داد: در سومین جشنواره جابرابن حیان داراب ۴۰۰ طرح و دست‌ساخته‌های دانش‌آموزان از ۴۰ دبستان این شهرستان در رشته‌های جمع‌آوری، نمایش علمی، تحقیق، آزمایش و طراحی و ساخت در معرض دید عموم قرار گرفته است.
کارشناس تکنولوژی و گروه‌های آموزشی آموزش و پرورش داراب اضافه کرد: این جشنواره به مدت ۱۰ روز در سالن نمازخانه دبستان دخترانه شاهد داراب دایر است.
فرشادفر بیان کرد: علاقمندان می‌توانند هر روزه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۲:۰۰ و ۱۴:۰۰ تا۱۷:۳۰ از این نمایشگاه بازدید کنند.
وی افزود: پس از داوری از بین آثار به نمایش درآمده ۱۰ طرح به جشنواره استانی جابرابن حیان که ۱۴ بهمن ماه در شیراز برگزار می‌شود ارسال خواهد شد.
فرشادفر ابراز داشت: در سال گذشته ۱۰ طرح دانش‌آموزی داراب به جشنواره استانی جابرابن حیان ارسال شده که هر ۱۰ طرح به عنوان طرح برگزیده جشنواره استانی انتخاب شده است.
۱۳ هزار دانش‌آموز دارابی در ۱۹۳ آموزشگاه این شهرستان در مقطع ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار