کد خبر: 504637
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۰

این امامزاده كه در مجاورت فرودگاه شهید بهشتی اصفهان قرار دارد، هر ساله پذیرای عزاداران حسینی در روز اربعین است.
مردم در این روز از نقاط مختلف استان اصفهان و نیز شهرهای مجاور به این امامزاده سفر كرده و در مراسم عزاداری اربعین شركت می كنند.
این مراسم شامل برنامه هایی از جمله قرائت زیارت و نماز روز اربعین، تعزیه خوانی، برنامه های فرهنگی و نمایشگاهی است.
نماینده هیات امنای این امامزاده در این باره می گوید: مراسم روز اربعین حسینی نزدیك به ۱۵ سال است كه با حضور اقشار مختلف مردم در صحن این امامزاده برگزار می شود.
محمدرضا نویدمهر با بیان اینكه به طور میانگین در این روز بیش از ۱۰۰ هزار نفر در این آیین شركت می كنند، افزود: براساس آمار، سال گذشته تا اواسط روز، ۱۲۸ هزار نفر به این امامزاده وارد و در مراسم شركت كردند.
وی تصریح كرد: با توجه به افزایش استقبال مردم برای پیاده آمدن به این مكان، امسال ۱۵ محل بین راهی برای پذیرایی و استراحت این افراد در مسیر جاده منتهی به امامزاده پیش بینی و برقرار شد.
وی اضافه كرد: اورژانس، آتش نشانی، هلال احمر، پلیس انتظامی و راهور، اداره راه، برق و مخابرات مشاركت و همكاری خوبی در این روز با آستان امامزاده جعفر بن الرضا(ع) دارند.
نوید مهر ۲۹ بخش مدیریتی را در برگزاری مراسم روز اربعین دخیل دانست و اظهار داشت: ۳۰۰ خادم افتخاری در بخش پاركینگ و نزدیك به هزار خادم نیز در بخش آشپزخانه وظیفه پخت، بسته بندی و توزیع غذای نذری را عهده دار هستند.
وی شمار انتظامات این مراسم متشكل از گروه واكنش سریع و انتظامی را ۳۰۰ نفر عنوان كرد و گفت: واحد آسیب شناسی ستاد اربعین نیز در این روز در محوطه گشت زنی و آسیب های احتمالی را بررسی و شناسایی می كند.
نماینده هیات امنای امامزاده شاه كرم افرود: به منظور رفاه حال زائران، از خردسالان، معلولان و كهنسالان در مكانی مناسب و مجزا پذیرایی می شود.
وی با اشاره به دایر بودن بخش گمشدگان در محوطه امامزاده اظهار كرد: در سال گذشته نزدیك به سه هزار و ۴۰۰ كودك و افراد گمشده از طریق این مركز به خانواده خود تحویل داده شدند.
همچنین مسوول فرهنگسرای كودك مستقر در این مراسم نیز گفت: این فرهنگسرا به منظور آموزش احادیث ائمه معصوم (ع) و سرگرمی كودكان زیر ۱۲ سال در مراسم عزاداری این روز در این امامزاده دایر شده است.
مهدی صبوری افزود: كودكان در ۹ سانس مختلف به این فرهنگسرا مراجعه و در برنامه حفظ احادیث شركت می كنند.
وی لوح های فشرده بازی های قرآنی، احادیث و داستان ائمه معصوم را از جوایز اهدایی به كودكان برشمرد.
گفتنی است در روز اربعین حسینی دسته های عزاداری از مناطق مختلف در این امامزاده تجمع كرده و عزاداری می كنند.
همچنین گروه های مختلف مستندسازی، تصویربرداری، عكاسان و خبرنگاران برای پوشش خبری این مراسم به امامزاده جعفربن الرضا (ع) اعزام می شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار