کد خبر: 504053
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۲

حجت‌الاسلام محمد صالحی با اشاره به دستورالعمل راه‌اندازی قرارگاه وقف، اظهار داشت: این برنامه در راستای تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف با رویکرد ایجاد و افزایش وقف جدید انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه وقف عمل ماندگاری به وسعت تاریخ است، تصریح کرد: مدیریت صحیح و کارآمد می‌تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای مادی و معنوی نسل‌های حال و آینده جوامع بشری باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان ابراز داشت: در اوقاف هدف بر این است که هم نیازها بر اساس اولویت در سطح افکار عمومی معرفی شود و هم ضرورت آن عینی و متناسب با عواطف، درک و توجه واقفان لحاظ شود.
وی ادامه داد: در راستای تحقق این هدف، معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه پیرو تأکید نماینده ولی ‌فقیه و ریاست سازمان، در زمینه ایجاد و افزایش وقف‌های جدید اقدام به راه‌اندازی قرارگاه وقف (تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف با رویکرد ایجاد و افزایش وقف جدید) کرده است.
صالحی، نهادینه‌سازی فرهنگ وقف در جامعه، تشویق عموم مردم برای ایجاد وقف جدید براساس نیازهای روز جامعه (وقف منفعتی) و نیز حفظ و احیاء موقوفات را از اهم اهداف ایجاد قرارگاه وقف قلمداد کرد.
وی با بیان اینکه قرارگاه وقف به منظور شناخت عموم مردم نسبت به وقف و آثار و برکات آن و اطلاع‌رسانی از عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه در این زمینه مورد توجه است، گفت: اعتمادسازی جامعه نسبت به نهاد وقف و سازمان اوقاف، ایجاد وقف جدید به نسبت نیازهای روز جامعه براساس ابلاغ برنامه‌های سال و نیز حراست عمومی از موقوفات از دیگر اهداف ایجاد قرارگاه‌های وقف در استان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار