کد خبر: 503967
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۱ - ۰۸:۳۴
امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی
علی ایرانپور گفت: در این بازدید قرار است کلنگ آغاز عملیات احداث تقاطع غیرهمسطح ورودی شهر زیباشهر توسط نیکزاد خورده شود.
وی با اشاره به اینکه احداث تقاطع غیرهمسطح شهر زیباشهر به صورت مشارکتی بین شهرداری این شهر و اداره راه و شهرسازی انجام می‌شود، گفت: تردد روزانه هزاران دستگاه خودرو سبک و سنگین در این محور از جمله عوامل ضروری احداث هر چه سریع‌تر این پروژه است.
نماینده مردم مبارکه در ادامه افزود: بازدید از چهار باند سیمان سپاهان و همین طور آزاد راه کنار گذر غربی اصفهان و بررسی موانع اجرای این طرح از دیگر برنامه‌های این سفر است.
وی گفت: در این سفر ضمن افتتاح یک‌هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر شهر مجلسی، مشکلات و نیازهای این شهر نیز مورد برسی و تبادل نظر قرار می‌گیرد.
ایرانپور افزود: هم اکنون اجری کنار گذر غرب اصفهان در محدوده شهرستان مبارکه در حال انجام است که از جمله مشکلات پیش روی این طرح خاتمه یافتن مسیر کنار گذر در میدان فولاد شهر کرکوند است که این کنار گذر در محل این میدان خاتمه می‌یابد.
وی اضافه کرد: این مسئله سبب سردرگمی و بلاتکلیفی خودروها عبوری از این کنار گذر در محل میدان فولادشهر کرکوند می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار