کد خبر: 503865
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۷
فارس: عبدالرضا امیدوار شهری اظهار داشت: نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی بیانگر نفوذ زبانه پرفشار و جریانات شمالی به نوار شمالی کشور طی ۴۸ ساعت آینده است.

وی گفت: بر این اساس در سواحل شمالی کشور و به صورت پراکنده‌تر در شمال غرب، ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور آسمان ابرناکی همراه با بارش برف و باران، کاهش دما و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار‌ سریع سازمان هواشناسی اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت آینده بارش‌ها در سواحل شمالی کشور شدت بیشتری خواهد داشت و دریای خزر طی ۳ روز آینده مواج می‌شود.

امیدوار شهری گفت: از بعدازظهر روز سه‌شنبه از ناپایداری‌ها در این مناطق کاسته می‌شود و در سایر مناطق کشور جو آرام و پایدار و موجب افزایش آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت خواهدشد.

وی بیان داشت: آسمان تهران در روزهای یکشنبه و دوشنبه نیمه ابری همراه با غبار محلی و در ارتفاعات همراه با بارش باران و برف پیش‌بینی می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار