کد خبر: 503506
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۰
  فارس: یکی دیگر از دانش‌آموزان حادثه دیده در آتش‌سوزی کلاس درس دبستان شهر «شین‌آباد» از توابع پیرانشهر، بامداد امروز بر اثر شدت جراحات فوت کرد.

 ساریا رسول زاده یکی از دانش‌آموزان حادثه دیده در آتش‌سوزی کلاس درس دبستان شهر «شین‌آباد» از توابع پیرانشهر که در بیمارستان سینا تبریز بستری بود، بامداد امروز فوت کرد.

رسول خضری، نماینده مردم پیرانشهر در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ضمن اعلام این خبر، فوت این دانش‌آموز را به خانواده وی و مردم کشور تسلیت گفت.

به گزارش فارس، بر اثر حادثه آتش‌سوزی بخاری کلاس درس دبستان «انقلاب اسلامی» روستای «شین‌آباد» از توابع پیرانشهر استان آذربایجان غربی، یک دانش‌آموز فوت کرده بود و ۲۷ دانش‌آموزان دختر کلاس چهارم دبستانی مصدوم شدند که یکی دیگر از دانش‌آموزان به دلیل شدت جراحات فوت کرد.

خبرگزاری فارس نیز فوت این دانش‌آموز را به خانواده وی، جامعه دانش‌آموزی، فرهنگیان و مردم ایران اسلامی تسلیت می گوید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار